Workshop agenda 2018

AGENDA VOOR 2018

Woensdagavond 13 juni, Stempelset in de Hoofdrol*

Donderdagavond 28 juni, Stempelpret Ommoord Technieken workshop*


*STEMPELSET IN DE HOOFDROL

Iedere 2e donderdag (soms een andere avond) van de maand organiseer ik een workshop met één of twee stempelset(s) in de hoofdrol.

De workshops worden gehouden in mijn eigen workshopruimte in Rotterdam Ommoord van 19.00 tot ca. 22.00 uur en kost € 17,50.

Maar ... wanneer je de te gebruiken stempelset aanschaft, ontvang je € 5,-- korting op de workshop. Wanneer je dit één week voor de workshop doorgeeft, dan ligt de stempelset voor je klaar op de workshopavond.

Bij aanschaf van een eventuele bundle van stempelset met bijbehorende pons of framelits ontvang je € 7,50 korting op de workshop.

Neem je een nieuwe introducée mee, dan krijg je ook € 5,- korting op de workshop.

Kortom, wanneer je het handig aanpakt, kan je al voor € 5,- een workshop komen doen!*STEMPELPRET OMMOORD TECHNIEKEN WORKSHOP
Per juni 2017 zijn Karin van Veen en ik nauwer gan samenwerken en we hebben hiervoor de groep Stempelpret Ommoord opgericht. We geven diverse (technieken) workshops.

De workshops vinden plaats in Ommoord op een nader te bepalen plek, mede afhankelijk van het aantal deelneemsters.

Meer informatie kan je vinden via Facebook (zoek op Stempelpret Ommoord) of je kunt een mail sturen naar stempelpretommoord@gmail.com.

We zouden het leuk vinden wanneer je lid wordt van onze Facebook groep!

Doe je gezellig met ons mee?

groetjes,

Maaike 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten