maandag 29 oktober 2012

Gratis Paper-Piercing Pack

Hallo allemaal,

Zojuist vernomen dat Stampin' Up! vanaf 1 november a.s. een leuke aanbieding heeft! 

CHRISTMAS IS COMING!

25 October 2012
There are still a couple months until Christmas, but Stampin' Up! is giving you a Christmas gift in November--a FREE Festive Paper-Piercing Pack when you buy the Ornament Keepsakes Set and Candlelight Christmas Specialty Designer Series Paper Bundle!
Look for more information on 1 November.

Dit houdt dus in dat wanneer je de Ornament Keepsakes Bundle van pag. 3 van de Holiday mini én het papier Candlelight Christmas Specialty Designer Series Paper van pag. 4 bestelt, je de Paper-Piercing Pack van pag. 30 gratis krijgt! 

Deze zijn ontzettend leuk te combineren met de Window Frames Collection Framelits Dies van pag. 30 van de Holiday Mini, of de Holiday Ornaments Framelits Dies van pag. 3 van de Holiday Mini, maar ook met de Labels Collection Framelits Dies van pag. 191 van de Annual Catalog (oftewel de dikke catalogus). 

Het handigste is de Paper-Piercing Pack te gebruiken in combinatie met de Stampin' Pierce Mat en de Paper-Piercing Tool, beiden te vinden in de Annual Catalog op pag. 181.

Over 1 week, dat wil dus zeggen maandag 5 november, ga ik een nieuwe order versturen naar Stampin' Up!, dus wil je gebruik maken van bovenstaande aanbieding, plaats dan deze week nog een bestelling. 

Dit kan het makkelijkste door een mailtje te sturen naar stampmydream@gmail.com. Vermeld daarbij de gewenste items, op welke pagina en in welke catalogus (annual of holiday mini) ze staan met de bijbehorende prijs. In geval van stempelsets ook even vermelden of je op hout (wood) of clear-mount wilt hebben. 

groetjes!

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten