vrijdag 2 november 2012

I'm singing in the rain ....

Hallo allemaal,

A.s. maandag 5 november ga ik weer een bestelling plaatsen bij Stampin' Up!

Wil je nog wat artikelen bestellen, misschien alvast voor Sinterklaas of Kerst, dan is daar nu de tijd voor, want ...

ik ga een originele Stampin' Up! paraplu verloten onder de bestellers!


Wat moet je daarvoor doen! Maak een lijstje met je gewenste artikelen en stuur dit via de mail naar stampmydream@gmail.com

Zet op het lijstje behalve de naam van het artikel, ook de prijs erbij, plus de pagina waarop je dit artikel gezien hebt en of het in de Annual catalogue of de Holiday mini catalogue was. Wanneer het een stempelset betreft, moet je er ook even bij vermelden of je Clear (C) of Wood (W) wilt hebben.

Even voor de duidelijkheid, de Annual Catalogue en de Holiday mini catalogue vind je aan de rechter zijkant van dit blog. In de Annual catalogue staan de prijzen in Euro's en Ponden vermeld, in de Holiday mini catalogue alleen in Ponden. De prijzen in Euro's vind je in de aparte prijslijst, die eronder staat.

Momenteel is er bij Stampin' Up! ook nog een andere leuke aanbieding. Wanneer je uit de Holiday mini catalogue de Ornament Keepsakes Bundle (pag. 3) bestelt, samen met het Candlelight Christmas Specialty Designer Series Paper (pag. 4), dan krijg je er gratis de Paper-Piercing Pack (pag. 30) er gratis bij!

Vanaf 1 november tot en met 16 december geldt bovendien ook nog eens die waanzinnige aanbieding van Stampin' Up! zelf, dat je bij een party omzet van 475 euro een hele serie inkpads (10 stuks) kado krijgt. Vind je het leuk om een keer een party bij je thuis te laten verzorgen met een leuke Make & Take, stuur dan ook even een mailtje naar stampmydream@gmail.com

Fijn weekend alvast!

groetjes, Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten