vrijdag 14 december 2012

Herhaling gratis hostess sets, een loterij én nog een nieuwtje!

Hallo allemaal,

Wanneer je dit weekend een bestelling doet van Stampin' Up! artikelen bij mij krijg je bij een bestelling van 100 euro een gratis Hostess stempelset naar keuze. Deze staan achterin de catalogus, zowel in de grote catalogus als de Holiday mini catalogus.

Tevens vindt er maandag een verloting plaats onder alle bestellers van de afgelopen twee weken. De winnaar krijgt de complete serie inkpads uit de Bright collectie t.w.v. 59,95 euro!

Dus ook wanneer je een kleine bestelling plaatst, heb je kans op die stempelkussens!
De order gaat maandag 16 december naar Stampin' Up! Als het goed is, heb je dus wel alles voor de Kerst in huis!

Verder nog een nieuwtje waarop velen van jullie gewacht hebben: vanaf nu is de Stampin'  Trimmer verkrijgbaar. Deze staat bovenaan op pagina 180 van de Jaarlijkse catalogus en kost 33,95 euro.Wanneer je een bestelling wilt plaatsen, stuur je een mailtje naar stampmydream@gmail.com met vermelding van de naam en het artikelnummer en de pagina waarop het artikel staat. Indien het een stempelset betreft, zet je er ook bij of je Wood stempels (houten) wilt of Clear stempels (te gebruiken met een clearblok) wilt.

Voor het opsturen van bestellingen maak ik gebruik van DHL. Je bestelling kan al voor 4 euro verstuurd worden naar een servicepunt bij jou in de buurt of voor 5,50 euro naar je huisadres (voor eigen risico) of voor 1,50 euro meer via een verzekerde verzending.

groetjes en een fijne dag verder!

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten