vrijdag 22 maart 2013

Rondkijken bij Stampin' Up! in Frankfurt!

Hallo allemaal,

Vandaag ben ik samen met nog zo'n 30 andere SU demonstratrices naar Frankfurt geweest om het kantoor en het distributiecentrum van Stampin' Up! te bekijken!


Ik ben al om half acht in mijn auto gestapt en vanuit Rotterdam naar het Campanille hotel in Gouda gereden, waar Jaap en José Bruens al aan de koffie op me zaten te wachten. We zijn daarna met z'n drietjes naar Velp gereden, alwaar een luxe touringcar al klaar stond met al zo'n 20 personen aan boord.

Nadat iedereen (op één persoon na, die later opgepikt werd bij een tankstation) een plekje gevonden had, werd de reis voortgezet.


Het was een dolle boel in de bus. Er werd lekker geklets, natuurlijk voornamelijk over SU en sommige mensen hadden ook een leuke Swap gemaakt, waarvoor ook hartelijk dank!

                         

Maar, het was erg gezellig, dat kan je wel zien aan onderstaande foto, hè Krista?

We hebben tijdens de reis lekker genoten van het wisselende uitzicht en kregen van Kety, tijdens een korte tussenstop nog een lekker bakkie koffie of thee aangeboden, met een lekker stuk cake erbij.                                                                          Uiteindelijk kwamen we om ongeveer twee uur 's middags bij het kantoor van Stampin' Up! aan.


Je kon wel zien dat Damir er trots op was dat er zoveel Nederlandse dames en één heer de moeite hadden genomen om zo'n lange reis te maken om hen te bezoeken! 


En we voelden ons ook meteen welkom op kantoor, kijk maar!


Damir had ervoor gezorgd dat we een lekkere lunch kregen en dat ging er best in na die lange reis!


Vervolgens gaf hij ons een rondleiding en stelde ons voor aan het hele telefoonteam en liet hij zijn eigen plek nog even zien.En natuurlijk kwamen we ook even op het kantoor van Charlotte, die sommigen van ons al kenden vanuit Utrecht. Zo hé, wat heeft zij een heerlijk kantoor, met al die mooie spulletjes van SU!We hebben enorm veel inspiratie kunnen opdoen, want kijk maar eens wat er in deze enorme vitrinekast staat voor moois!Nadat we het kantoor van binnen en buiten goed bekeken hadden, gingen we naar het distributiecentrum. Dit is een groot pakhuis met allemaal stellages met alleen maar Stampin' Up! artikelen, waar je ook maar kijkt! 


Via een ingenieus systeem worden alle bestelde goederen uit de schappen gehaald, met behulp van laserlichten. Echt gaaf om te zien!


En daarna worden alle spulletjes verpakt in dozen! En ja, nu weten wij waar al dat papier vandaan komt!


We kunnen terugkijken op een enorm geslaagde dag! Deze reis werd georganiseerd door Kety Braken en haar willen we dan ook nogmaals hartelijk danken!

liefs, Maaike

9 opmerkingen:

 1. ziet er super leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi verslag van de dag, dank je wel voor het mee genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk, al die foto's.Vooral die foto met het papier. Heb ik gisteren weer staan opvouwen.
  Ik heb wel aan jullie gedacht hoor.
  Eveline.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tis een beetje alsof we erbij waren Maaike, leuk verslag. Misschien dat ik er volgende keer wel bij kan zijn?
  Groetjes, Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuk om te zien en te lezen Maaike!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oww wat een spijt heb ik dat ik niet mee ben gegaan.lijkt me zo gaaf omdat te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er super gaaf en gezellig uit Maaike! Ik vind nu nog jammerderderder dat ik niet mee kon.
  Leuk om zo toch nog een beetje van dit leuke uitje mee te krijgen.

  groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor het verslag Maaike, ik krijg weer pijn in mijn buik, want wat hebben we gelachen met z'n allen en wat was het leuk hè?!

  BeantwoordenVerwijderen