maandag 15 april 2013

Drie leuke nieuwtjes om van te smullen ...

Hallo allemaal,

Na een leuk weekendje weg(zie vorig bericht) heb ik drie leuke nieuwtjes voor jullie.

Nieuwtje nummer 1: 
Hostess gift
Weleens gewenst dat je meer geld kon besteden aan Stampin' Up! producten? Bij deze is dat een feit!


Vanaf 15 april tot en met 30 mei hoef je alleen maar een party te hosten (gastvrouw te zijn) waarbij er een omzet is van € 350,-- of meer en je verdient een aanvullend bedrag van € 35,-- gratis producten!

Dit bedrag komt bovenop de € 55,--, die je al kreeg bij een party omzet van € 350,--Neem maar eens een kijkje in de Jaarlijkse of de Spring/summer catalogus (rechts in de side balk) om te zien welke geweldige hostess sets erin staan. Maar, je kan het bedrag natuurlijk ook besteden aan andere artikelen uit de genoemde catalogi!

Natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelling via internet te doen bij mij. Hiervoor stuur je een mailtje naar stampmydream@gmail.com met daarin de naam van de artikelen  met de bestelnummers, de pagina waarop je deze gevonden hebt en het bedrag. Geef bovendien aan of je bij stempels de houten of de cling variant wilt hebben. Let op: hier zit een verschil van prijs in!


Nieuwtje nummer 2: 
In deze zelfde periode (van 15 april tot en met 30 mei) krijgt iedere nieuwe demonstratrice € 35,-- meer in zijn/haar starterpakket dan gewoonlijk. Dat betekent dus dat je voor een bedrag van € 129,-- artikelen mag uitkiezen met een waarde van € 210,-- i.p.v. € 175,--

Wil je meer weten over hoe het is om demonstratrice te zijn, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dit kan via de mail (stampmydream@gmail.com), maar ook telefonisch via 06-12949293 ('s avonds na 18.00 uur en niet op zondag).


Nieuwtje nummer 3: 
Vanaf vandaag zal ik IEDERE VRIJDAG een bestelling doen bij Stampin' Up! Ik kan de bestelling versturen voor slechts € 4,-- via DHL naar een servicepunt bij jou in de buurt.

Wanneer je je bestelling supersnel in huis wilt hebben, kan ik deze vanaf Stampin' Up! direct naar je laten verzenden voor slechts € 5,95. In dit geval kan je de bestelling ELKE DAG plaatsen. De order wordt verstuurd naar Stampin' Up! zodra het bedrag van je bestelling vermeerderd met € 5,95 is betaald.

Ook in dit geval stuur je een mailtje naar www.stampmydream@gmail.com en vermeld daarin de gewenste artikelen met de omschrijving, het artikelnummer, de pagina waarop het artikel staat en het bedrag. Geef bovendien aan of je bij stempels de houten of de cling variant wilt hebben. Let op: hier zit een verschil van prijs in!

Nou, volgens mij zijn dat aardig wat leuke aanbiedingen op een rijtje.

groetjes,

Maaike
Geen opmerkingen:

Een reactie posten