vrijdag 23 augustus 2013

Six-Sided Sampler stempelset in de hoofdrol met flinke kortingen op de workshop tijdens een gezellige stempelavond

Hallo allemaal,

Vanaf deze maand krijg je de kans om korting te verdienen op leuke workshops bij aanschaf van  stempelsets en andere SU artikelen. Hoe gaat dat in z'n werk?

Ik wil iedere eerste donderdag van de maand een gezellige stempelavond houden van 19.00 tot 22.00 uur, in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord, waarbij er minstens 4 kaarten gemaakt worden, met soms een bijbehorend doosje of een andere leuke make & take.

De eerste donderdagavond is 5 september. Dan gaan we stempelen met 1 stempelset in de hoofdrol. Deze keer is dat de Six-Sided Sampler.Deze avond kost € 17,50 inclusief koffie of thee met wat lekkers, frisdrank en een lekkere versnapering.

Wanneer je de stempelset besteld per pre-order, dat wil zeggen uiterlijk vrijdag 30 augustus, dan krijg je € 5,-- korting op de workshop!

Maar, dat is nog niet alles! Bij deze stempelset is er ook een bijbehorende punch.
Wanneer je zowel de stempelset als de punch besteld, krijg je nog eens € 5,-- extra korting!

Je betaald dus voor de workshop geen € 17,50 naar slechts € 7,50 voor de hele avond!

Wanneer je ook de gebruikte inkt en cardstock van deze avond aanschaft, krijg je 10% van de aangeschafte artikelen ook nog eens als korting op de workshop.

Met andere woorden, je kan zo op een gezellige en ontspannen manier stempelsets, punches, alle kleuren inkt en cardstock bij elkaar sparen en je hebt nog een gezellge avond ook!

 Tijdens deze avond overleggen we met elkaar welke stempelset de volgende maand in de hoofdrol staat.

Geef je dus snel op via stampmydream@gmail.com en bestel uiterlijk vrijdag 30 augustus de stempelset en punch, zodat je zeker weet dat ze voor je klaar liggen wanneer je komt stempelen.

Fijn weekend!

Maaike

P.S.: De eerste aanmelding is al binnen!!! ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten