zondag 1 september 2013

Verslag van de teammeeting van zaterdag 31 augustus

Hallo allemaal,

Jullie hebben nog een verslagje tegoed van de teammeeting van zaterdag 31 augustus. Ongelofelijk, wat hebben wij het naar ons zin gehad!

Om een uur of half tien kwam de eerste demonstratrice al binnen en zo rond tien uur was iedereen binnen. We waren met z'n tienen en wat was het gezellig met elkaar. Onze jongste telg Annemarie de Mooij werd speciaal door Caro welkom geheten met een leuk presentje.Iedereen had lekkere dingen meegenomen voor de lunch en Nina had lekkere cupcakes gebakken voor bij de koffie en de thee.We hebben geswapt en kijk eens wat een geweldige dingen er gemaakt zijn. Leuk hoor om zo weer wat ideetjes op te doen van elkaar.

 
Caro heeft daarna een zakelijk praatje gehouden en iedereen weer een beetje wijzer gemaakt in de wereld van SU. Ze kwam met goede tips, die we allemaal kunnen gebruiken. Zowel voor de beginnende demonstratrice als de wat gevorderde was er wel iets bruikbaars bij. Supergoed gedaan hoor Caro! Helaas, omdat ik, bij gebrek aan een flipover, het papier vast moest houden, waarop zij haar aantekeningen schreef, heb ik hier geen foto van. Daarom maar een foto waarop je lekker aan het freubelen bent.


Hierna was het de beurt aan Annemarie, die een workshop had voorbereid, waarbij we een leuke dispencer gemaakt hebben. Het klepje onderaan klapt naar voren open. Gaaf hè?


Ondertussen was het al een uur of half twee geworden en dus tijd voor de lunch. Meiden het was allemaal even lekker!

Na de lunch hebben we nog voorbeelden gemaakt met diverse dies en framelits en een kleurenstaal van alle kleuren cardstock en natuurlijk hebben sommigen van ons ook nog even gebladerd in de nieuwe catalogus, want ja, wanneer je zo met elkaar bezig bent, zijn er altijd wel weer dingen die je wilt bestellen, toch?


Voordat we het in de gaten hadden, was het al weer zes uut en hebben we toch maar een einde gemaakt aan deze dag met elkaar.

Meiden, ik heb er ontzettend van genoten en volgens mij jullie allemaal. Wat mij betreft, is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Caro, jij bedankt voor alle voorbereiding en de organisatie van deze dag!

groetjes,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten