woensdag 9 oktober 2013

Nieuwtjes, nieuwtjes, nieuwtjes ...

Hallo allemaal,

Weleens gewenst dat je meer geld kon besteden aan Stampin' Up! producten? Bij deze is dat een feit!


Meer verdiensten tijdens het hosten van een party:
Vanaf 1 tot en met 31 oktober hoef je alleen maar een party te hosten (gastvrouw te zijn) waarbij er een omzet is van € 350,-- of meer en je verdient een aanvullend bedrag van € 25,-- gratis producten!

Dit bedrag komt bovenop de € 55,--, die je al kreeg bij een party omzet van € 350,--Neem maar eens een kijkje in de Jaarlijkse of de herfst/winter catalogus (rechts in de side balk) om te zien welke geweldige hostess sets erin staan. Maar, je kan het bedrag natuurlijk ook besteden aan andere artikelen uit de genoemde catalogi!

Online shoppen:
Natuurlijk is het ook mogelijk om een bestelling via internet te doen bij mij. Klik hiervoor rechts op de foto van de lachende baby met de titel Online Shoppen bij Stampin' Up! en je komt vanzelf in mijn webwinkel van Stampin' Up! terecht.


Wat te doen wanneer je geen creditcard hebt: 
De betaling in de webwinkel gaat via een creditcard. Heb je deze nu niet, dan is dat ook geen probleem! Noteer de artikelen die je wilt hebben. Dus artikelnaam, artikelnummer en pagina waarop ik deze kan vinden met de bijbehorende prijs. Vermeld ook even bij stempelsets of je Wood of Clear wilt hebben (er zit verschil in de prijs!). Stuur dit dan in een mailtje naar stampmydream@gmail.com en de rest hoor je van mij.

Demonstratrice worden bij het kopen van een starterspakket voor slechts € 25,--:
Wat is er niet leuker dan voor je hobby extra goedkoop inkopen te kunnen doen of zelfs je werk te maken van je hobby? Bij Stampin' Up! kan je namelijk nu, van 7 oktober tot en met 21 oktober, een starterspakket kopen voor € 25,-- en voor dit starterspakket mag je dan voor € 26,95 aan spullen uitzoeken uit de gehele catalogus van Stampin' Up! Hierna profiteer je meteen van alle voordelen die een demonstratrice heeft, zoals kopen met korting van maar liefst 20 - 30%.

Wanneer je demonstratrice bent, heb je geen verplichtingen. Niemand zal je achter de broek aanzitten om een bepaalde target te halen. Wil je echter demonstratrice blijven, dan is de enige voorwaarde van Stampin' Up! dat je voor € 300,-- per kwartaal besteld, maar dit mag ook een bestelling voor een vriendin, zus, buurvrouw, tante of wie dan ook zijn en hoeft niet in één keer besteld te worden. Bovendien krijg jij de korting van 20% over deze bestelling(en)! Daarmee valt dus een leuk zakcentje (en meer) te verdienen.
Haal je deze target niet, dan is er niets aan de hand en word je alleen uitgeschreven als demonstratrice.

Regelmatig wil ik gezellige teambijeenkomsten houden in mijn eigen workshopruimte in Rotterdam Ommoord, maar mocht deze ruimte te klein worden, dan gaan we elders een ruimte zoeken.  Zo kunnen we informatie en ervaringen met elkaar uitwisselen, elkaar tips geven, leuke dingen maken enz. enz. Maar bovenal wil ik het vooral gezellig hebben met elkaar!
Tevens zijn er goede contacten met mijn upline hier in Nederland en ook in Engeland. Ook daarmee zullen we gezamenlijk teambijeenkomsten houden. In april zijn we nog naar Birmingham geweest voor een gezellig weekend. Wil je daar meer over weten, neem dan even HIER een kijkje!
Verder worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door Stampin' Up! zelf, zoals nationale bijeenkomsten, maar ook internationale bijeenkomsten. Zo hebben we in november een conventie voor heel Europa, die gehouden wordt in Manchester.

Nou, lijkt het je wat om als demonstratrice in mijn team te komen, zonder enige verplichting? Meld je dan gewoon aan.

Stuur een email naar stampmydream@gmail.com en de rest van de informatie volgt. Natuurlijk wil ik ook telefonisch eerst al je eventuele vragen beantwoorden.

groetjes,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten