donderdag 2 januari 2014

Workshops in 2014, o.a. Stempelset in de hoofdrol, maar nog veel meer!

Hallo allemaal

Zoals jullie inmiddels wel weten, geef ik regelmatig een workshop in mijn eigen heerlijke workshopruimte in Rotterdam Ommoord.

Zo heb ik o.a. iedere eerste donderdag van de maand de workshop "Stempelset in de Hoofdrol".

Nu zou je misschien denken, maar vandaag is het toch de eerste donderdag van de maand? En ja, dat klopt! Maar na alle feestdagen van de afgelopen weken moeten we allemaal even bijkomen.

Volgende week donderdagavond geef ik echter wel een workshop, genaamd

"Haal meer uit je Envelope Punch Board


Onlangs hadden we een leuke teambijeenkomst en een teamgenoot heeft ons zulke leuke dingen geleerd, die wil ik jullie niet onthouden. Ik heb daarom mijn eigen workshop ontwikkeld en die houden we dus op donderdag 9 januari van 19.00 - ca. 22.00 uur. 

De kosten hiervoor bedragen € 17,50 en dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers, frisdrank en een lekkere versnapering tussendoor. 

Heb je nog geen envelope punch board en zou je die wel graag willen aanschaffen, dan kan dat. Wanneer je dat meteen doet, krijg je € 5,-- korting op de workshop. Geef dit dan wel snel op, dan probeer ik om deze nog voor donderdag in huis te hebben. Het is vrij kort dag, dus ik kan het niet garanderen, maar proberen kan altijd!

De data voor de volgende workshops "Stempelset in de hoofdrol" zijn:
donderdag 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni. Noteer deze data vast in je agenda! 

Verder ben ik nog bezig met het maken van een workshop, waarbij we een leuk foto album maken, een leuke desk organizer, misschien nog een Valentijnsworkshop en ik heb nog heel veel meer leuke ideetjes! 

Wil je mee doen met de workshop "Haal meer uit je Envelope Punch Board", geef je dan snel op via stampmydream@gmail.com want vol = vol !!! 

groetjes,

Maaike

2 opmerkingen:

  1. Klinkt goed, succes met de voorbereidingen! En een heerlijke ruimte heb je inderdaad!! Groeten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Anne-Marie! Jammer dat je zo ver weg woont! groetjes, Maaike

      Verwijderen