maandag 21 april 2014

Retiring lists uit in Amerika !

Hallo allemaal,

Naar aanleiding van de titel zou je je misschien afvragen wat dat is en wat dat met ons te maken heeft, maar dat zal ik jullie uitleggen.

Op de retiring lists van Stampin' Up! staan alle producten die er dit jaar met het verschijnen van de nieuwe catalogus, in Amerika op 1 juni, uitgaan. En nu nemen wij aan, als demonstratrices in Europa, dat deze producten hetzelfde zijn als bij ons. Met andere woorden, vanaf 1 juli, bij het verschijnen van onze nieuwe catalogus, zijn deze producten niet meer verkrijgbaar!Wat kunnen wij er dan mee?

Wel, als je nog iets wilt van deze producten, dan kan je ze het beste NU aanschaffen. Want, straks wanneer de lijsten bij ons uitkomen, en dat zal pas eind mei zijn, geldt op = op, maar waarom zou je  wachten totdat het zo ver is?

Doe er dus je voordeel mee en bekijk nog even voordat het te laat is of er nog producten zijn die je nu nog aan wilt schaffen.

HIER vind je de stempelsets die eruit gaan en HIER  vind je de accessoires die eruit gaan.

Wanneer je iets wilt bestellen, kan je dat natuurlijk doen via mijn online shop, maar je kan ook een mailtje sturen naar mij via stampmydream@gmail.com

Veel succes ermee!

groetjes,

Maaike


Geen opmerkingen:

Een reactie posten