vrijdag 28 november 2014

Stamp-a-dozen Christmas Cards workshop

Hallo allemaal,

Volgende week donderdag is het alweer de eerste donderdag van de maand en dat betekent meestal "Stempelset in de Hoofdrol"  workshop.

Maar ... ik heb er deze keer een iets andere draai aan gegeven want we gaan verschillende KERST stempelsets gebruiken uit de herfst/winter catalogus van dit jaar!


Welke stempelsets we precies gaan gebruiken, hou ik nog even geheim, maar het wordt zeker leuk!We gaan zelfs, zoals de titel van dit stukje ook al voorspelde, 12 kaarten maken! Dat wil zeggen 4 x 3 dezelfde kaarten, zodat je aan het einde van de avond een dozijn kaarten hebt! Zo heb je meteen al een lekker begin voor je Kerst kaarten.
 

De workshop wordt gehouden op donderdag 4 december van 19.00 - 22.00 uur in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord.

De kosten van deze workshop zijn € 17,50.

KORTING OP DE WORKSHOP!!! 
Wanneer je een stempelset aanschaft, krijg je € 5,- korting op de workshop.
Wannneer je dan ook nog een pons aanschaft (bijvoorbeeld die leuke pons met die kleine sterretjes of het kerstboompje)  of de sterrenframelits, dan krijg je nog eens € 5,- korting.
Wanneer je een voor mij nieuwe introducée mee neemt, krijg je nogmaals € 5,- korting. De introducée betaalt natuurlijk wel voor zichzelf (eventueel ook met zelf op te bouwen kortingen).
 
Wanneer je zin hebt om mee te doen, geef je dan snel op via stampmydream@gmail.com

Ook je eventuele bestelling kan je via bovenstaand e-mail adres doorgeven, uiterlijk maandag 1 december 12.00 uur, zodat de spulletjes op tijd binnen zijn voor de workshop.

Voor nu wens ik jullie alvast een fijn weekend en hopelijk tot donderdag !!!

groetjes,

Maaike
06-12949293 (liefst na 18.00 uur en niet op zondag)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten