dinsdag 10 maart 2015

Kennismakings en Recruiting EVENT in Rotterdam Ommoord op zaterdag 28 maart a.s.

Hallo allemaal,

Zoals jullie bijna allemaal wel weten, ben ik sinds oktober 2012 demonstratrice voor Stampin' Up!

En dit is zo leuk om te doen, dat ik het eigenlijk graag met nog meer mensen zou willen delen! Afgelopen zaterdag hebben we nog een hele gezellige teamdag gehad in Nieuwegein!


Maar weet je wat de voordelen verder zijn?
1. Je mag zo vaak als je wilt spelen met GEWELDIGE PRODUCTEN, die zo ontzettend goed op elkaar zijn afgestemd.
2. Je kan deze producten kopen met een AANZIENLIJKE KORTING (minstens 20%)!
3. Je kan deze producten verkopen, ZONDER DAT JE DE KANS LOOPT OM MET EEN ENORME VOORRAAD TE BLIJVEN ZITTEN!
4. Als demonstratrice kan je 1 MAAND VOORDAT DE OFFICIELE VERKOOP begint al producten bestellen uit de diverse nieuwe catalogi.
5. Als demonstratrice kan je meerdere malen per jaar GRATIS producten verdienen.  
6. Je ontmoet ontzettend LEUKE MENSEN tijdens party's en workshops, meetings etc. met gelijkgestemde zielen.
7. Je kan verschillende keren per jaar naar leuke dagen en avonden, die georganiseerd worden door Stampin' Up! voor INSPIRATIE EN ONDERSTEUNING.
8. Ik heb al verschillende leuke reizen gemaakt voor Conventies en andere Events, naar onder andere GROOT-BRITTANIE (2x), BELGIE en zelfs dit jaar in januari naar AMERIKA!
9. Last but not least, ik hou er ook nog eens een LEUK ZAKCENTJE aan over!

Eigenlijk zou ik nog veel meer dingen op kunnen noemen, want het is zo leuk om te doen, maar ik heb iets anders bedacht!

Wanneer jij denkt, ik zou daar meer over willen weten, want misschien is het wel iets voor mij, kom dan vrijblijvend naar mijn Kennismakings en Recruiting EVENT op zaterdag 28 MAART. Dit event organiseer ik samen met mijn vriendin Karin van Veen en  wordt  gehouden in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord.

Van 11.00 tot 16.00 uur staat mijn deur open en kunnen jullie kennis maken met de leuke producten van Stampin' Up!

Je kan op deze dag alles vragen wat je wilt om te weten wat demonstratrice worden nu precies inhoudt en hoe vrijblijvend het is.

Bovendien gaan we een GRATIS MAKE & TAKE maken.

Het is mogelijk om je op deze dag in te schrijven als demonstratrice, maar dat is zeker geen must. Iedereen die zich wel op deze dag inschrijft, krijgt van ons een LEUK WELKOMSTKADO.


Maar ... dat is nog niet alles!

Wanneer je je inschrijft tijdens de Sale-a-Bration, die loopt tot en met 31 maart, dan krijg je van Stampin' Up! ook nog eens een GRATIS KIT, die je zelf mag uitzoeken uit de jaarlijkse catalogus of uit de lente/zomer catalogus. Wil je liever TWEE SALE-A-BRATION ARTIKELEN, dan kan dat ook! Deze vind je terug in de Sale-a-Bration folder.

Het plan is om een MAKE & TAKE te doen om 11.30 uur, om 13.30 uur en om 15.30 uur.
Om één en ander goed te kunnen organiseren, zou ik het fijn vinden wanneer je je van tevoren aanmeldt, wanneer je aan deze dag wilt deelnemen, en hoe laat je er kan zijn, zodat je verzekerd bent van een plekje voor de MAKE & TAKE. 

Zonder vooraf aanmelden mag je natuurlijk ook langs komen, maar dan kan ik niet garanderen dat ik een plekje voor je heb aan de MAKE & TAKE tafel. Informatie kan je natuurlijk altijd krijgen en jezelf inschrijven natuurlijk ook.

Twijfel dus niet langer en kom GEHEEL VRIJBLIJVEND langs!

groetjes, mede namens Karin van Veen

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up!

Adres: Knikbloem 18, 3068 AD  Rotterdam

email: stampmydream@gmail.com
Tel. 06-12949293


Geen opmerkingen:

Een reactie posten