zondag 15 november 2015

OnStage Event, Brussel, november 2015

Hallo allemaal,

De afgelopen dagen mocht in deelnemen aan het eerste OnStage Event van Stampin' Up! in Brussel. Wat een onwijs toffe ervaring is dat geweest. Met zoveel gelijkgestemde meiden drie dagen lang genieten van de presentatie van nieuwe Stampin' Up! artikelen, want wij zijn alweer bezig met de nieuwe voorjaars/zomer spullen! Dat is één van de grote voordelen van het demonstratorschap bij Stampin' Up! Je hebt altijd als eerste de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste artikelen en deze ook al deels te bestellen. Hoe gaaf is dat?

Maar, wat ook onwijs gaaf is, zijn de leuke reizen die we maken om hiermee bezig te zijn, zoals dus afgelopen dagen in Brussel.

Donderdagmiddag konden we ons melden in het Conventiecentrum van Brussel en daarna volgde meteen het eerste gezamenlijke gedeelte met al meteen de eerste Price Patrols. En bij mij was het meteen raak. Ik won al gelijk een gave stempelset! Helaas voor jullie, mag ik deze nu nog niet laten zien.

's Avonds gingen we, met de demonstratrices die het level Zilver Elite behaald hebben, een rondvaart met een boot maken en daarbij kregen we heerlijke hapjes te eten. Echte culinaire hoogstandjes waren dat.
 Onder het genot van mooie muziek maakten we zo een tochtje door Brussel. Tijdens de boottocht werden we door onze teamleiders verrast met een mooi kado.

Een luxe etui van Kikki K voor al onze reisdocumenten. Nou, die kunnen wij goed gebruiken! Aan het einde van de boottocht kregen we ook nog een mooie etui van Stampin' Up! met allemaal leuke embellishments.

Vrijdag en zaterdag waren dagen waarop we veel informatie kregen en zelf al aan de slag konden gaan met de producten uit de nieuwe voorjaars/zomer catalogus! Erna Logtenberg en Hélène den Breejen gaven een geweldige presentatie!

Ook kreeg mijn lieve vriendin Hélène Den Breejen nog The Heart of Stampin' Up! Award. Die heeft ze ook écht dubbel en dwars verdiend!

Voor we het wisten was het Event al weer voorbij.

Helaas maakten we in Brussel ook mee dat er aanslagen waren geweest in Parijs. Ook daar hebben wij bij stilgestaan en zaterdagavond om 6 uur werd er op de Markt in Brussel 1 minuut stilte gehouden.

Thuis gekomen kreeg ik van mijn kamergenote Karin van Veen nog een tasje met lekker gebak van Pierre Marcolini. Karin, het was heerlijk!

 Groetjes, Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten