maandag 6 juni 2016

Workshop Stempelset in de Hoofdrol met Guy Greetings en One Wild Ride

Hallo allemaal,

Donderdag 16 juni wil ik de volgende "Stempelset in de Hoofdrol" workshop houden.

Dit keer gebruiken we twee stempelsets, namelijk de

Guy Greetings (wood €63,-, clear-mounted €47,- en photopolymer €31,-)

en de 
One Wild Ride (wood 35,- en clear-mounted € 25,-)

Deze laatste stempelset is ontworpen door niemand minder dan Dawn Griffith.


Zij behaalde onlangs een omzet van meer dan 1 miljoen Dollar en mocht daarvoor een bezoek brengen aan het Hoofdkantoor in Salt Lake City, waar zij een warm onthaal kreeg van de hele directie en al het personeel en o.a. een eigen stempelset mocht ontwerpen. Hoe gaaf is dat?

Met bovengenoemde stempelsets wil ik een leuk kaartenmapje maken met inhoud. Dit zullen natuurlijk échte mannenkaarten worden!

Behalve de stempelsets zullen we ook gebruik maken van de
Best Badge punch  (€ 22,-)

en de 

Tijdens de Kick Off Party van afgelopen donderdag hebben een aantal mensen het mapje al gezien wat we gaan maken en zij waren erg enthousiast!

Wanneer je mee wilt doen aan deze workshop, die gehouden wordt in Rotterdam Ommoord, dan kan dat natuurlijk. De workshop is donderdag 16 juni van 19.30 tot circa 22.00 uur en kost € 17,50. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en frisdrank. 

Maar ... wanneer je één of beide bovengenoemde stempelsets of de pons of framelits aanschaft, dan krijg je per artikel € 5,- korting op de workshop. Dus koop je twee stempelsets dan krijg je € 10,- korting of een stempelset en een pons ook € 10,- korting enzovoorts. 

Wanneer je een nieuwe introducée meeneemt, krijg je ook € 5,- korting.

De korting op de workshop kan echter oplopen tot maximaal € 15,-. Wanneer je het dus goed doet, kan je de workshop al volgen vanaf € 2,50 !!!

Maar ... er is een 2e MAAR. Sommige producten kan je bij Stampin' Up! met 10% korting kopen, wanneer je ze in een zogenaamde BUNDLE besteld. Op pagina 79 staat de bundle met de Bunch of Banners Framelits en de stempelset Banners for You en op pagina 89 staat de bundle met de Best Badge Punch en de Badges en Banners stempelset.

LET OP: Sommige stempelsets zijn in wel drie verschillende varianten te koop.
Zo heb je bijvoorbeeld de Guy Greetings in de Wood versie (op houten blokjes) voor € 63,-, in de Clear-Mounted versie (te plakken op een Clearblock) voor € 47,- en in de Photopolymer versie (doorzichtig en te plakken op een Clearblock) voor slechts € 31,-
Deze prijsverschillen zie je dus ook bij de bundles terug! 

Geef je bestelling door via stampmydream@gmail.com voor donderdagavond 9 juni 20.00 uur, dan zorg ik ervoor dat de spullen klaar liggen tijdens de workshopavond. 

Ook wanneer je alleen de workshop wilt volgen of alleen een bestelling wilt plaatsen, dan kan je dat opgeven via stampmydream@gmail.com

Graag tot ziens! 

Maaike 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten