maandag 20 maart 2017

Verslag teamdag zaterdag 18 maart 2017: Don't forget to water your Dreams today!

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag heb ik samen met een deel van mijn team de Dreamgirls en onze gast Jolan Meurs een supergezellige dag gehad tijdens onze teamdag in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord.


Van 's morgens 10 uur tot 's middags 17.00 uur hebben we heerlijk geknutseld, gekletst en naar een inspirerend praatje geluisterd. Op tafel stond voor iedereen een fles water, waarop ik de tekst had gezet "Don't forget to water your Dreams today!". Deze mochten ze natuurlijk aan het einde van de dag mee naar huis nemen.

Om 10.00 uur begon de inloop met koffie en vlaai en toen iedereen binnen was om 10.30 uur, zijn we meteen van start gegaan met het versieren van een blik van TNT Post, omdat we hier een "technieken blik"  van wilden maken. Met gesso werd het blik wit gesponsd en daarna werd er een "etiket"  opgeplakt met de tekst "technieken blik".

Natuurlijk werd ook hier meteen de eerste techniek geïntroduceerd en dat was  MASKEREN. In dit blik zaten tabbladen en kaartjes, waarop we meteen de gebruikte techniek in de praktijk konden brengen, met een beschrijving van de techniek. Handig als naslagwerk voor later.


Hierna liet Jolan ons kennismaken met de "BELLENBLAAS TECHNIEK". Wat hebben we hiermee een lol gehad! Nooit gedacht dat we ooit nog eens zouden bellenblazen na onze kleuterschooltijd!

Na deze eerste twee technieken was het alweer tijd voor de lunch. Iedereen had iets lekkers meegebracht. We hebben heerlijk met elkaar gesmuld.

Na de lunch de volgende techniek en die werd gepresenteerd door Carolien. Carolien liet ons sponsen op doilies én we hebben gekleurd met de aquarelpotloden en de aqua painters.Ook hier werden natuurlijk weer een paar kaartjes en kaartjes voor in het techniekenblik gemaakt.
Sommigen konden hier maar niet genoeg van krijgen!  ;-)Daarna was het tijd voor een inspirerende presentatie van Hélène. Zij had deze presentatie afgelopen dinsdag en woensdag al gegeven in respectievelijk Eindhoven en Den Haag voor de Nederlandse tour van Stampin' Up! voor nieuwe demonstraties. Maar omdat niet iedereen tijdens de teamdag nieuw was, was het een mooie gelegenheid om deze presentatie nogmaals te houden. Voor de nieuwelingen was het een mooie herhaling, want op zo'n avond hoor je zoveel, dat het goed is om dit nogmaals te horen. 


Na deze presentatie gaf Karin als hekkensluiter nog een leuke workshop. We hebben geleerd hoe we op een kaars kunnen stempelen.


Ook hiervan komt een kaartje in het blik, maar dan natuurlijk met een foto erop met de gebruikte materialen en de werkbeschrijving.

Tot slot heb ik natuurlijk nog even de mensen bedankt, die deze dag de workshops en de presentatie hebben gegeven, met een leuk cadeautje. Ook Dorien werd nog even in het zonnetje gezet voor haar promotie naar Brons Elite. En natuurlijk kregen de nieuwkomers Monica en Silvia ook een leuk presentje.

Natuurlijk moest er ook nog even een groepsfoto gemaakt worden en gelukkig wilde mijn Danny dat wel even doen.

Behalve dat we weer veel geleerd hebben, hebben we ook ontzettend gelachen!


Meiden, het was me een genoegen om jullie weer te gast te hebben.

We hebben inmiddels een nieuwe datum geprikt voor ons jaarlijkse teamuitje en dat is geworden zaterdag 30 september. We gaan deze keer de toerist uithangen in Rotterdam. Daar is natuurlijk genoeg te doen, te zien en te fotograferen, dus dat belooft weer een gezellig dag te worden!

Denk je nu, dat is ook wel iets voor mij, je kan je nu al opgeven wanneer je demonstratrice bent in mijn team. Lijkt het je ook wel wat om demonstratrice te worden, vraag dan eens vrijblijvend informatie aan bij mij of bij één van mijn teamleden. We heten je graag van harte welkom!

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up!

mail: stampmydream@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten