donderdag 6 april 2017

Viering OnStage met GRATIS Sale-a-Bration gifts

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is voor de demonstratrices van Stampin' Up! een grote dag, want vandaag begint het halfjaarlijkse OnStage Event. Dit Event vindt elk half jaar plaats, maar de ene keer in Amerika, de volgende keer in Australië en nu in Europa, en dit keer zelfs in Nederland! Vanaf vanmiddag zijn we met maar liefst zo'n 800  demonstratrices van over de hele wereld bij elkaar in de RAI in Amsterdam. Hoe cool is dat?


Wij krijgen hier vandaag al de nieuwe catalogus, die per 1 juni in gaat en de komende dagen, want we zijn er tot en met zaterdag, maken wij kennis met een aantal nieuwe producten en hun mogelijkheden.  Ook worden wij ontzettend verwend door Stampin' Up! met leuke cadeautjes, lekker eten en voor sommigen van ons vanavond zelfs een lekker diner in het sjieke Hotel Okura Amsterdam.

Omdat ik het leuk vind om ook jullie een beetje mee te laten genieten, ga ik een aantal Sale-A-Bration gifts, die ik de afgelopen maanden bij elkaar heb verdiend, verloten onder degene die de komende dagen, dat wil zeggen tot en met maandag 10 april, een bestelling bij mij plaatsen voor Stampin' Up! spulletjes. Dit kan je zelf doen via de webshop, maar je mag ook je bestelling aan mij doorgeven via de mail stampmydream@gmail.com. Weet wel dat er €5,95 verzendkosten bijkomen wanneer het opgestuurd moet worden.

Ik zou zeggen, ga er even voor zitten en vier het gezellig met mij mee!

groetjes,

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten