zondag 10 juni 2018

Share What You Love fold card mét werkbeschrijving én leuke aanbieding!

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie één van de kaarten laten zien, die we vorige maand gemaakt hebben tijdens de Stempelset in de Hoofdrol workshop.
Het idee voor deze kaart heb ik van Ann Melvin. Een video van haar kaart vind je op https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=GE-YmNz2U5E

Omdat ik deze kaart zo leuk vind, heb ik voor jou hieronder de werkwijze uitgeschreven. 

Voor deze kaart gebruik je twee stukken cardstock van 14,5 x 10,5 cm . Eén van deze stukken snij je horizontaal in twee stukken, van respectievelijk 14,5 x 6 cm en 14,5 x 4,5 cm.

Van het geweldig mooie “Share What You Love Specialty Designer Series Paper” snij je een stukje van 10 x 14 cm, een stukje van 12 x 5,5 cm en een stukje van 12 x 4 cm.

Maak met het envelop punch board in het midden van de twee strookjes tabjes aan de korte zijden van het cardstock. Bij het brede strookje betekent dit dat je aan één kant tweemaal puncht op 4,7 cm en het korte strookje punch je op 4 cm aan één kant. De andere korte zijde van deze strookjes ril je op 1 cm.

Plak het DSP van 14 x 10 cm op het grootste stuk cardstock. Plak de twee kleinere stukjes DSP op de twee strookjes cardstock (tussen de vouw en het tabje). LET OP: Het grootste strookje heeft de tab rechts en het kleine strookje heeft de tab links.

Plak het breedste strookje aan de linker kant van je basiskaart en het smalste strookje aan de rechter kant, zodanig dat ze beiden gelijk lopen met de onderkant.

Maak een verticale gleuf in de basis van je kaart (het grootste stuk) 10 cm vanaf de linker zijde van 6 naar 9 cm, zo groot als dat je tabje is van de grootste strook. 

Maak een verticale gleuf in het breedste strookje op 5 cm vanaf de vouw (= aan de linker zijde van de kaart) van 6,5 naar 9,5 cm, net zo groot als het tabje van de smalste strook is.

Steek de tabjes van de stroken in deze gleuven. De strookjes staan nu bol.

Stempel een tekst op een stukje Whisper White cardstock en stans deze uit met bijvoorbeeld een ovaal uit de serie Stiched Ovals. Plak deze in het midden, bovenaan de basiskaart.

Knip uit het vel DSP met de bloemen een aantal bloemen en blaadjes en versier de randen van de stroken op je kaart met deze bloemen. Rangschik ze zo dat je tekst zichtbaar blijft!

Ik hoor graag van je wat je ervan vindt! 

Benodigdheden: 
Share What You Love Specialty Designer Series Paper (€32,75, voor 24 vel)

Love What You Do Stampset (€25,-)

Share What You Love Cardstock Pack (€10,25)


Roch Razzleberry Classic Stampin' Pad (€9,-)


Wie bij mij bovenstaande 4 artikelen bestelt, krijgt GRATIS een flesje 

Multipurpose Liquid Glue (t.w.v. €5,-)

Voor een bestelling stuur je een mailtje naar stampmydream@gmail.com

of plaats je bestelling (incl. Liquid Glue!) via mijn webshop. Je krijgt dan het geld voor de Liquid Glue teruggestort op je bankrekening.

groetjes,

Maaike Geen opmerkingen:

Een reactie posten