vrijdag 3 augustus 2012

Demonstratrice voor Stampin' Up!Hallo allemaal,

Er worden momenteel veel emails naar mij gestuurd met vragen over Stampin' Up! en hoe je bijvoorbeeld demonstratice kunt worden en wat er dan van je verwacht wordt. 

Heeft u serieuze interesse in Stampin' Up! dan staat hieronder informatie over hoe u een demonstratrice kunt worden.  

Aanmelden bij Stampin' Up! moet u doen via een andere demonstratice, zij is uw zogenaamde "up-line".
In Nederland starten we hoogstwaarschijnlijk per 1 oktober 2012 en er zijn al veel mensen op zoek naar u om u toe te voegen aan hun team, de zogenaamde "downline". Ook ik wil u graag aan mijn "downline" toevoegen, maar waarom zou u kiezen voor mij? 

Ik ben een enthousiast persoon, die graag met mensen omgaat. Momenteel werk ik als coördinator in het Sophia kinderziekenhuis en dat doe ik met veel plezier. Maar ... mijn passie voor het hebben van een eigen bedrijf heeft zich al geuit in het feit dat ik sinds juli 2010 een eigen webwinkel heb in artikelen voor scrappen en stempelen. Dit bedrijf zal ik moeten stoppen wanneer ik bij Stampin' Up! ga werken, maar dat heb ik er graag voor over! Bovendien heb ik ervaring met het werken bij een bedrijf, zoals Stampin' Up! dit doet, via het zogenaamde Multi Level Marketing systeem. 

Als demonstratrice geeft u party's bij mensen thuis of in een clubgebouw of waar dan ook in een zaaltje. U verkoopt dan artikelen van SU en verdient hiermee een leuk zakcentje. Ook is het natuurlijk mogelijk om u in te schrijven en alleen voor uzelf, familie en vriendin artikelen van Stampin' Up! te kopen met een aantrekkelijke korting! 

Het is niet toegestaan om de spullen te verkopen via een braderie of een webwinkel. Wel kunt u op een braderie projecten en/of kaarten laten zien, die u met spullen van Stampin' Up! heeft gemaakt en deze verkopen. Meteen kunt u dan eventueel nieuwe klanten te werven. De klanten kunnen ook bij u bestellen via de telefoon of via een mail. Het handigst is het wanneer zij dan een catalogus hebben of deze inkijken via internet. 

Wanneer u zich bij mij aansluit, zal ik u voorzien van alle hulp en ondersteuning die u nodig heeft, om van uw bedrijf een goed lopende business te maken. Maar, ik zal u nooit onder druk zetten. U hoeft niets te doen, dat u niet wilt doen, dat beloof ik! 

Het hebben van een "downline" is geen vereiste, het is een extraatje. Het geeft u de mogelijkheid om op commissiebasis op basis van de verkopen van uw "downline" extra geld te verdienen. Maar, het geeft u ook verantwoordelijkheid. U zult op uw beurt uw team moeten ondersteunen en hen helpen bij het behalen van hun doelen. Natuurlijk kunt u dan ook op mij rekenen! 

Als nieuwe demonstratrice heeft u de mogelijkheid onbeperkt gratis stempelsets te verdienen tijdens de eerste zes maanden voor uw verkoop en het werven van nieuwe mensen voor uw team. 

Via Stampin' Up! krijgt u vele ideeën aangereikt, die u kunt gebruiken bij het geven van workshops. 

Ik hoop dat ik een aantal van uw vragen beantwoord heb. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie dan kunt u altijd een email sturen naar stampinupholland@gmail.com

Wilt u zich aanmelden voor mijn team dan bent u van harte welkom! Stuur ook in dat geval even een emailtje naar stampinupholland@gmail.com

groetjes en graag tot ziens!


Maaike de Ridder-Sack 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten