donderdag 2 augustus 2012

Life happens. Love helps.

Goedendag allemaal,

Tijd voor het plaatsen van een kaartje. Afgelopen weekend heb ik deze al gemaakt, maar omdat ik de afgelopen drie dagen aan het klussen ben geweest in het huis van mijn zoon, had ik nog niet eerder tijd om deze te plaatsen.

Ik heb gebruik gemaakt van de stempelset Vintage Vogue en eigenlijk maar twee kleuren cardstock, namelijk Whispering White en Pumpkin Pie. De gebruikte inkt en het lint zijn ook in de kleur Pumpkin Pie. Zie je dat je twee verschillende tinten afdrukjes kunt krijgen met dezelfde inkt?


Valt je iets op aan de tekststempel, die ik gebruikt heb? Deze heb ik gestempeld in twee delen. Hoe je dat recht kunt doen, kan je leren tijdens een workshop of een party bij jou thuis of bij mij in Rotterdam. 

De bloemetjes zijn opgebouwd uit drie laagjes cardstock met een dimensional ertussen en een pareltje erop.Verder heb ik twee ponsen gebruikt, nl. de Large Oval en de Scallop Oval. 

Ik vind het altijd leuk wanneer je een commentaar achterlaat.

groetjes en een fijne dag!

Maaike

1 opmerking:

  1. Hij is leuk Maaike. Maar eh.... Mijn pc is nog niet gemaakt hoor. Die dwytkaart van vanochtend stond gelukkig al gepland, en als het goed is de bijdrage voor morgen voor ons blog ook. Reageren kan ik gelukkig nog wel maar dan gebruik ik Cor zijn Ipad. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen