woensdag 1 augustus 2012

Persbericht van Stampin' Up over de komst naar Nederland


Hallo allemaal, 
Onderstaand persbericht ontving ik vandaag via Stampin' Up! 
Frankurt, 1 augustus 2012: Stampin 'Up! Europe, een toonaangevend hobby bedrijf, gericht op de creative hobby, heeft vandaag het plan aangekondigd om naar twee nieuwe Europese landen uit te breiden voor het einde van 2012. Tegen de huidige economische trend in, heeft Stampin 'Up! Europe een uitzonderlijke groei doorgemaakt en is de vraag naar hun creatieve producten, ook buiten het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk enorm gegroeid. Gemiddeld heeft het bedrijf de afgelopen 4.5 jaar een groei doorgemaakt van 80 procent per jaar in de handelsmarkten van het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. Deze voortdurende groei gepaard met de hoge vraag naar producten heeft geleid tot de uitbreiding van het bedrijf naar Oostenrijk en Nederland. 
 Axel Krämer , Managing Director Europe, vertelt: "Ons business model is flexibel waardoor onze demonstranten, zelfstandige distributie partners, kunnen genieten van onze producten als een hobby, en tegelijkertijd gebruik kunnen maken van de kans om van hun hobby een part-time of full-time carrière te maken. Door onze aanwezigheid in Europa uit te breiden zal de zichtbaarheid van ons bedrijf toenemen en daarmee ook de mogelijkheden voor onze demonstranten; zodat meer mensen ons merk zullen kennen. Dit is een ontzettend spannende tijd”.
 Op dit moment zijn in Europa ongeveer 3.000 Stampin 'Up! demonstranten actief in drie talen. Hiernaast is de vraag naar Stampin ‘Up! van vele klanten tijdens de afgelopen jaren toegenomen, in het bijzonder in Nederland. De Nederlandse markt toonde onlangs grote belangstelling voor de aankoop van het Engelse productaanbod, eveneens is de inkoop van het Duitse aanbod op de Oostenrijkse markt  toegenomen. Stampin 'Up! zal blijven werken in drie talen, Engels, Frans en Duits en zal dus niet de Nederlandse taal toevoegen. Dit is een belangrijke beslissing om de ondernemings activiteiten snel te openen in deze twee snel groeiende markten.
 Door de uitbreiding naar Oostenrijk en Nederland zullen Stampin 'Up! producten, alsmede de zakelijke mogelijkheden, aan meer mensen aan te bieden zijn dan ooit tevoren. Met het huidige business model, kan de verkoop van producten alleen plaatsvinden binnen elk specifiek land door het hosten van een huisfeest en het bezoeken van andere nationale evenementen. Echter, als onderdeel van de uitbreidingsplannen, zal Stampin 'Up!  het nu toestaan om producten te verkopen en demonstranten te werven binnen de grenzen van deze vijf Europese landen. Axel Krämer, legt uit:
"De bedrijven van onze demonstranten zullen nu profiteren van hun uitgebreide contacten met consumenten in andere landen. Door het verwijderen van de handelsgrenzen moedigen wij grensoverschrijdende verkoop en personeels werving aan”.
 Krämer gaat verder: "We verheugen ons erop om nog meer mogelijkheden aan onze demonstranten te bieden en ze in staat te stellen hun bedrijf verder uit te breiden. Het is belangrijk voor ons dat alles wat we bij Stampin 'Up! uitvoeren een direct voordeel voor onze partners heeft”.
 Stampin 'Up! blijft de Europese hobby marketing  voortzetten en kondigde onlangs ook aan dat het de Europese product catalogus uit zal breiden om in overeenstemming gebracht te worden met die van de Noord-Amerikaanse markt. Deze wijziging van de strategie voor de jaarlijkse Europese catalogus zal ervoor zorgen dat alle demonstranten toegang krijgen tot een aanzienlijk toegenomen product aanbod, vanaf 1 oktober 2012. Hiernaast zullen nog twee nieuwe seizoensgebonden catalogi gepubliceerd worden, de herfst / winter catalogus op 1 september 2012 en de lente / zomer catalogus op 1 februari 2013.
Mochten jullie meer informatie willen hebben, een workshop thuis willen laten geven of een workshop volgen bij mij in Rotterdam Ommoord, aarzel dan niet en bel me op 06-12949293 (liefst na 18.00 uur en niet op zondag). 
groetjes, Maaike de Ridder-Sack

4 opmerkingen:

 1. Betekent dit ook dat je contactpersoon bent van SU in Nederland? Of is er nog een overkoepelend orgaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ellie, dankjewel voor je reactie. Alles zal vooralsnog geregeld worden vanuit Stampin'Up Europe. Ik word wel demonstratrice voor SU en wanneer je je in wilt schrijven als distribiteur of demonstratrice of je wilt gewoon gaan voor de ca. 20% korting op je toekomstige aankopen, dan kan je bij mij terecht. De verwachting is dat we vanaf 1 oktober officieel starten.
   groetjes, Maaike

   Verwijderen
 2. Hoi Maaike, ik vroeg me af of je contact hebt met een demonstratrice in bijvoorbeeld Duitsland, bij wie in een team komt? Of heb je rechtstreeks contact met Stampin'Up Europe? Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Yvonne, jij ook bedankt voor je reactie. Momenteel heb ik contact met iemand in Amerika, maar ik zal waarschijnlijk wel via een Duits team gaan werken. Welke dat wordt, is nog niet bekend.
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen