woensdag 15 augustus 2012

Verschil tussen demonstratrice en hostess voor Stampin' Up!


Hallo allemaal,

Vandaag heeft Heidi van de stempelparty yahoogroup een heel mooi overzicht gemaakt van wat het verschil is tussen een demonstratrice en een hostess. Met haar goedvinden plaats ik dit nu ter informatie op mijn blog. Demonstratrice:
Werkt voor Stampin’Up (net als tupperware) en geeft party’s bij mensen thuis om de produkten te verkopen.
Zij heeft dus een heleboel spullen bij zich om te laten zien of geeft een workshopje.
Degene bij wie zij thuis komt heet een hostess (gastvrouw).

Hostess:
De gastvrouw. Zij is degene die haar huis openstelt voor de demonstratrice en is degene die zorgt dat de kamer gevuld raakt met vriendinnen, die geïnteresseerd zijn in stempelen.
De gastvrouw zorgt voor de catering en uitnodigingen.
Als dank voor haar gastvrijheid mag zij bij voldoende omzet op een party voor een bepaald bedrag (afhankelijk van de omzethoogte) produkten uitkiezen. (bijvoorbeeld de hostess sets).

TIP
Zorg er overigens voor dat je gasten zelf meteen contant afrekenen met de demonstratrice als ze bestellen, anders kan het zijn dat je om je geld moet gaan lopen vragen met gedane bestellingen.

De hostess ontvangt na een aantal dagen de gedane bestellingen bij haar thuis en zorgt voor bezorging bij haar vriendinnen. 

Zin in een Stampin'Up! avondje of zaterdagmiddag? Ik demonstreer graag bij u thuis of in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met mij via stampinupholland@gmail.com of bel me op 06-12949293 (liefst na 18.00 uur en niet op zondag)

groetjes, Maaike 


P.S.: Lijkt het je leuk om lid te worden van een onwijsgave stempelgroep, die gespecialiseerd is in Stampin' Up,  waar je hele mooie kaarten voorbij ziet komen en waar er o.a. hele leuke swaps georganiseerd worden, neem dan contact op met Heidi via heidistempelt@gmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten