dinsdag 19 februari 2013

Keep the Party Going!

Hallo allemaal,

De Sale-a-Bration duurt nog maar 1 maand en dan is die al weer voorbij! Wil je nog gratis producten verdienen uit de Sale-a-Bration folder, plaats dan nu bij mij een bestelling nu het nog kan!


De producten uit de Sale-a-Bration folder zijn alleen nog deze maand verkrijgbaar, behalve de Petite Curly Label Punch. Die komt wel terug in de nieuwe catalogus, die per 1 juli zal verschijnen.


Stuur een mail naar stampmydream@gmail.com en vermeld daarin welke artikelen je wilt bestellen. Geef daarbij aan op welke pagina deze producten staan, het artikelnummer en de prijs. Wanneer het een stempelset betreft, geef je ook even aan of je deze wilt in de Wood (houten) versie of de Clear-Mount versie. Binnen 1 week na betaling heb je de artikelen al in huis! Voor deze supersnelle verzending betaal je slechts 5,95 euro.

Heb je een bestelling van 60 euro of meer, dan mag je dus ook een GRATIS ARTIKEL BESTELLEN uit de Sale-a-Bration folder. Wanneer je voor 120 euro bestelt, mag jezelfs twee artikelen bestellen etc.

Ook is het mogelijk om eventueel nog een party te boeken in deze periode. Ik ben bereid extra avonden te boeken, om zodoende iedereen een kans te geven om van deze super aanbieding gebruik te maken!

Overweeg je om zelf demonstratrice te worden, dan is dit een geweldig moment. Je krijgt in je starterspakket nl. 25% meer artikelen dan normaal. Dus voor 129 euro krijg je geen producten ter waarde van 175 euro, maar van 219 euro!!! Deze producten mag je zelf kiezen uit de Jaarlijkse catalogus, maar ook uit de Spring/Summer catalogus!

Om van bovenstaande acties gebruik te maken, stuur je gewoon een mailtje naar stampmydream@gmail.com

Graag tot mails!

Maaike


1 opmerking: