zaterdag 29 juni 2013

Verslag van een dagje braderie tijdens het Heksenfestijn in Oudewater

Hallo allemaal,

Vandaag was het dan zo ver! Renate Jonker en ik gingen naar het Heksenfestijn in Oudewater om daar op de braderie reclame te maken voor ons werk bij Stampin' Up!

Gisteren hoorden we bij de weersberichten dat het 's morgens nog zou regenen en 's middags zou opklaren, maar wat schetste onze verbazing, het was gewoon de hele dag droog! 's Morgens om 6 uur was ik opgestaan en na te douchen en het ontbijt heb ik m'n auto volgeladen met alle spullen, die we mee wilden nemen naar Oudewater. We hadden een aantal dingen gemaakt om daar te laten zien en we wilden ook daar nog lekker freubelen. Om kwart over 7 heb ik Renate opgehaald en gingen we naar Oudewater. We kregen een mooie plek langs de gracht. Oei, dat was toch wel erg dicht langs de rand, dus de kraam hebben we eerst maar eens een halve meter naar voren gehaald om te voorkomen dat we die dag nog zouden gaan zwemmen.

De braderie zelf was van 10 uur 's morgens tot 5 uur 's middags. We hadden alle spulletjes leuk neergezet en wat ons betrof, mochten de mensen komen.En dat hebben ze ook gedaan. Regelmatig kregen we belangstellenden aan onze kraam en konden we ons verhaal doen over Stampin' Up!

De mensen konden ook een contactformulier invullen en zodoende meedingen naar de prijs in de loterij, een hele mooie stempelset. En deze prijs is gewonnen door .......

mw. J. van Dam, uit Oudewater 

Van harte gefeliciteerd mw. van Dam. De stempelset komt zo snel mogelijk naar u toe!

Het was voor Renate en mij de eerste keer dat we op zo`n braderie stonden en we wisten van tevoren niet wat we er precies van konden verwachten, maar we kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige dag. 

Renate, nogmaals hartelijk dank voor al je hulp bij de voorbereidingen, het maken van de geweldige kaarten, doosjes etc. en je gezellige aanwezigheid vandaag! 

liefs, Maaike

6 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal Maaike. En wat een bof dat het zulk lekker weer was. Inderdaad wel heeeeel dicht bij het water. Fijn om op terug te kijken zo'n dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt errug gezellig en geboft met het weer gelukkig
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo te lezen heb je een hele gezellige dag gehad.
  En wat een geluk met het weer.
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk verslag van een gezellige dag en gelukkig heeft het weer mee gezeten.
  Knuf Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt leuk en gezellig. Jammer dat ik er niet bij was :-). Ik vergat je er vanochtend helemaal naar te vragen, sorry. Maar nu ben ik toch op de hoogte. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er gezellig uit Maaike en Renate!
  De weergoden waren jullie ook goed gezind gelukkig.
  Wat fijn dat het een geslaagde dag was.
  Groetjes van Caro

  BeantwoordenVerwijderen