vrijdag 19 juli 2013

Zomeraktie bij Stamp My Dream, extra artikelen t.w.v. € 25,-- gratis voor iedere nieuwe demonstratrice!

Hallo allemaal,

Vandaag begint voor veel mensen de zomervakantie! Maar ... niet iedereen gaat meteen en bijna niemand gaat de hele zomervakantie weg, toch? Daarom wil ik graag een kleine stimulans geven aan iedereen die nog wat tijd over heeft en die er wel eens over gedacht heeft om demonstratrice te worden voor Stampin' Up!

Wat is er niet leuker dan voor je hobby extra goedkoop inkopen te kunnen doen of zelfs je werk te maken van je hobby? Bij Stampin' Up! kan je namelijk een starterspakket kopen voor € 129,-- en voor dit starterspakket mag je dan voor € 175,-- euro aan spullen uitzoeken uit de gehele catalogus van Stampin' Up! Dit is al meteen een korting van maar liefst € 46,--!

Wanneer je demonstratrice bent, heb je geen verplichtingen. Niemand zal je achter de broek aanzitten om een bepaalde target te halen. Wil je echter demonstratrice blijven, dan is de enige voorwaarde van Stampin' Up! dat je voor € 300,-- per kwartaal besteld, maar dit mag ook een bestelling voor een vriendin, zus, buurvrouw, tante of wie dan ook zijn en hoeft niet in één keer besteld te worden. Bovendien krijg jij de korting van 20% over deze bestelling(en)! Daarmee valt dus een leuk zakcentje (en meer) te verdienen.
Haal je deze target niet, dan is er niets aan de hand en word je alleen uitgeschreven als demonstratrice.

En ... om iedereen nog een beetje te stimuleren, geef ik tijdens de zomervakantie, die wat mij betreft loopt vanaf vandaag tot en met zaterdag 31 augustus, als welkomstkado een pakket artikelen ter waarde van € 25,--- aan iedere nieuwe demonstratrice !

Dit pakket bestaat uit:
6 vel  6" x 6 " Gingham Garden Designer Series Paper
6 vel  6" x 6"  Eastern Elegance Designer Series Paper
6 vel  6" x 6"  Polka Dot Parade Designer Series Paper
6 vel  6" x 6"  Epic Day This and That Designer Series Paper
Epic Day This and That Designer Washi Tape
Remember This and That Rotary Stamp
Gingham Garden Designer Washi Tape

De goederen worden verzonden naar een servicepunt van DHL bij jou in de buurt.
Regelmatig wil ik gezellige teambijeenkomsten houden in mijn eigen workshopruimte in Rotterdam Ommoord, maar mocht deze ruimte te klein worden, dan gaan we elders een ruimte zoeken.  Zo kunnen we informatie en ervaringen met elkaar uitwisselen, elkaar tips geven, leuke dingen maken enz. enz. Maar bovenal wil ik het vooral gezellig hebben met elkaar!
Tevens zijn er goede contacten met mijn upline hier in Nederland en ook in Engeland. Ook daarmee zullen we gezamenlijk teambijeenkomsten houden. In april zijn we nog naar Birmingham geweest voor een gezellig weekend. Wil je daar meer over weten, neem dan even HIER een kijkje!
Verder worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd door Stampin' Up! zelf, zoals nationale bijeenkomsten, maar ook internationale bijeenkomsten. Zo hebben we in november een conventie voor heel Europa, die gehouden wordt in Manchester.

Nou, lijkt het je wat om als demonstratrice in mijn team te komen, zonder enige verplichting? Meld je dan gewoon aan.

Stuur een email naar stampmydream@gmail.com en de rest van de informatie volgt. Natuurlijk wil ik ook telefonisch eerst al je eventuele vragen beantwoorden.

groetjes en voor iedereen een hele fijne vakantie!

Maaike

Geen opmerkingen:

Een reactie posten