woensdag 20 november 2013

Stempelset in de hoofdrol december met eventueel de workshop gratis! Lees meer ....

Hallo allemaal,

Zojuist heb ik m'n koffer gepakt voor mijn reis naar Manchester morgen. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ga weer leuke mensen ontmoeten en terugzien van de reis die Caro, Erna en ik eerder dit jaar maakten naar Birmingham.

Maar ... voordat het zover is, wil ik nog even aankondigen dat ook in december er weer een workshopavond is bij mij in Rotterdam Ommoord met een stempelset, of eigenlijk twee, in de hoofdrol.

Deze keer heb ik ervoor gekozen om de stempelsets Christmas Messages en de set Christmas Collectibles te gebruiken, waarbij bij de laatste set ook weer een bijpassende pons (Christmas Ornament Punch) te verkrijgen is.
De workshop wordt gehouden op dinsdag 3 december (i.v.m. Sinterklaas op donderdag 5 december heb ik het deze keer verschoven naar de dinsdag) en duurt van 19.00 - ca. 10.00 uur.

Wanneer er, net zoals deze maand, weer veel animo voor is, wordt de workshop herhaald op donderdag 12 december.

De kosten voor deze workshop zijn € 17,50, maar ......

wanneer je één van bovengenoemde stempelsets of de pons aanschaft, krijg je € 5,-- korting op de workshop. Wanneer je twee stempelsets aanschaft, krijg je € 10,-- korting op de workshop.
En wanneer je beide stempelsets én de pons aanschaft, dan krijg je € 17,50 korting op de workshop, oftewel dan is de workshop helemaal gratis !!!

Bovenstaande stempelsets en/of pons kan je bestellen als pre-order voor woensdag 27 november via stampmydream@gmail.com !!!

Nou, zoals bovenaan al gezegd, ben ik de komende dagen in Manchester voor de Europese Conventie van Stampin' Up! Derhalve ben ik dus ook even niet bereikbaar, maar stuur gerust een mailtje wanneer je vragen hebt of wanneer je een bestelling wilt plaatsen of wanneer je mee wilt doen met de workshop. Ik zal na het weekend zo snel mogelijk alle mailtjes beantwoorden.

Ik ga proberen vanuit Manchester nog berichten en/of foto's te plaatsen op dit blog en/of op facebook, dus wanneer je ons wilt volgen, dan kan dat.

groetjes,

Maaike

1 opmerking:

  1. Veel plezier en hopelijk kom je met veel inspiratie terug! Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen