maandag 25 november 2013

Verslag van de 1e dag van de SU conventie in Manchester (bijgewerkte versie)

Hallo allemaal,

Dit is de bijgewerkte (uitgebreide!) versie van onze 1e dag naar en in Manchester! 

Vanmorgen (donderdag 21 november) ben ik al om 4.45 uur opgestaan, om ervoor te zorgen dat ik om 6.00 uur bij Caroline in Wateringen zou zijn. Ook Annemarie de Mooij was daar gebracht en om 6.15 uur werden we door Bas en Gio weggebracht naar Schiphol.

Deze keer waren we mooi op tijd en om 9.40 uur gingen we met z´n tienen de lucht in, want inmiddels hadden ook Jolan, Nina, Elly, Yolanda, Eveline, Erna en Chantal zich bij ons gevoegd. Na een volkomen onberispelijke vlucht landden we 10 minuten eerder dan gepland om 10.00 uur plaatselijke tijd op het vliegveld van Manchester. De koffers lagen al op de band toen we aan kwamen en ook de check bij de douane liep lekker voorspoedig.


Toen een taxiritje door Manchester  Hierbij werden we letterlijk met z'n vijven (Jolanda, Chantal, Nina, Yolan en ik) in een taxi gepropt en onder, naast en bovenop ons de koffers en tassen.


Gelukkig duurde de rit niet zo heel erg lang. Zo kwamen we bij het hotel Manchester Premier Inn. Helaas mochten we nog niet naar de kamers, maar daarom niet getreurd, we wilden toch nog wel even de stad in.


Er was een heuse kerstmarkt en er waren genoeg winkels om te shoppen. Op de kerstmarkt stond er een kraam, die écht geweldige gebreide mutsen verkocht, zoals Nina (ons stempelolifantje) hier op heeft!


Hierna hebben we lekker geluncht.


Natuurlijk horen daar chips (patatjes) bij!

 
´s Middags om 15.00 uur nog even lekker wat gedronken bij Starbucks

(foto "geleend" van de Facebook pagina van Eveline van Heijst).  

Daarna naar het hotel. We zijn met een gezellige groep van inmiddels 11 personen, want Mariska kwam er vanmiddag nog bij.

Na het uitpakken van onze koffers zijn we op de kamer van Caro geweest en zij zette ons als onze upline nog even in het zonnetje en had voor iedereen een leuke verrassing bij zich.


En dit was de inhoud!


Ook een aantal anderen hebben alvast even met elkaar geswapt. Morgen volgt de rest van het swappen.Uiteindelijk kreeg ik bij elkaar nog deze swaps van mijn reisgenoten.


Daarna werd het al weer tijd om ons om te kleden, want Caro, Erna en ik mochten naar de Zilver 2 receptie.2 foto's "geleend" van de Facebook pagina van Caroline van der Straaten

Hieronder nog 2 foto's, die gemaakt zijn tijdens de Zilver 2 receptie door een officiële fotograaf
van links naar rechts: ikzelf, Sara Douglass, Erna Logtenberg,
Caroline van der Straaten, Victoria Rogers en Louise Sims

Peg Coombes en Victoria Hayes


Tijdens deze Zilver 2 receptie kregen we nog een geweldig kado van Michelle Last! 


In dit blikje zit een stempel met de letter M met de tekst eronder "Handmade by Maaike". Is dat niet gaaf?

Na de "borrel" (er zat geen alcohol in, want dat is verboden bij Stampin' Up!), gingen we naar een grote zaal. Onderweg naar de zaal kregen we onze Stampin' Up! Conventie tas met daarin een mooie pen, speldjes voor de door ons behaalde doelen (daarover later meer), onze name tag, een catalogus. drie stempelsets, een mooie zilveren pen met briljantjes en de Make & Takes, die we eventueel tijdens de Conventie konden maken.


Aangekomen in de zaal stonden er prachtig gedekte tafels, met daarop alweer een kado. Een prachtige organizer met onder andere een mooie Parker pen. Wat een geweldig aandenken is dit ook weer.

Er werd een presentatie gegeven door Axel Kramer, director, Stampin' Up! Europe.Toen werd er nog een leuke presentatie gegeven met een paar leuke stempel, door Pam Morgan, Vice President, Demonstrator & Employee Development. 


Daarna volgde een hartelijk welkom door Sara Douglass, dochter van Shelli Gardner, de oprichtster van Stampin´ Up! En weet je, zij is zelf ook demonstratrice en met zoveel enthousiastme!


Lijkt ze niet sprekend op haar moeder?

Shelli Gardner heeft ons nog wel toegesproken via een videoboodschap. Wat jammer dat ze er niet bij kon zijn!


Hierna volgde een heerlijk warm en koud buffet, met aan het einde nog een lekker toetje.


Om 21.15 was dit al weer ten einde en zijn we naar het Midland hotel gegaan, waar onze engelse upline Michelle de bar had gereserveerd en wij met de rest van de aanwezige Pinkies gezellig konden kennismaken, bijkletsen en swappen.

Inmiddels is het 23.50 uur en tijd om naar bed te gaan. Morgen begint de conventie voor iedereen, dus ik brei er een eind aan.

Welterusten allemaal en mogelijk tot morgen!

Maaike

10 opmerkingen:

 1. Leuk om al tijdens je reis het verslag te lezen. Ben benieuwd naar het volgende verslag. Groetjes aan de dames daar. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat klinkt geweldig veel plezier nog daar met zijn allen
  groetjes Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo te lezen heb je het leuk, leuk om je verslag te lezen. Nog heel veel plezier. Groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om je verslag te lezen! Veel plezier verder!! Groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed allemaal! En volgens mij heb je de Gorgeous grunge in de rugzak zitten ;-)
  Veel plezier nog, groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk, en zie ik nu Eveline op de foto?? Dat is mijn vaste demonstratrice!
  groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke leuk, en zie ik nu Eveline op de foto?? Dat is mijn vaste demonstratrice!
  groetjes, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hilde, ja inderdaad, dat is Eveline! Ik deel de hotelkamer met haar en het is heel gezellig!
   groetjes, Maaike

   Verwijderen
 8. Wat een leuke foto's Maaike.
  Jullie hebben veel plezier gehad zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het compliment Carla! Ja, het was in één woord geweldig! Volgend jaar wordt het in oktober gehouden en in Brussel. Kan nu al bijna niet meer wachten! ;-)

   Verwijderen