dinsdag 26 november 2013

Verslag van het eerste deel van dag 2 van onze trip naar Manchester (bijgewerkte versie)

Hallo allemaal,

Hier volgt het verslag van het eerste deel van dag 2 van onze trip naar Manchester.


Hieronder zie je een foto van de opening van vrijdagmorgen, die werd gedaan door de dochter van Shelli Gardner. Helaas kon Shelli, als gevolg van een ongeluk met haar paard een paar maanden geleden, er niet bij zijn, maar zij had een prima vervangster.


Gedurende deze hele dag werden er leuke presentaties gegeven, o.a. door Carrie Cudney, die ook een aantal leuke projecten liet zien, die gemaakt werden met een aantal nieuwe producten.
Ook onze eigen Damir Basic, Assistant Business Development Manager, The Netherlands, gaf een presentatie, samen met Paula Gorry, Business Development Manager, UK. 


Hierbij werd met name uitleg gegeven over een aantal programma's waaraan je mee kan doen bij Stampin' Up! om gratis stempelsets en ook extra cash te verdienen! Heel erg trots ben ik op mijn downline Aida Dominguez-van der Veeken, die een prachtige kaart had ingezonden voor de Conventie contest en hiermee de Runner Up was geworden! Is die niet prachtig?


Tijdens de conventie werd er ook goed voor ons gezorgd. We kregen o.a. een heerlijke lunch geserveerd, die we gezellig met elkaar op aten in een prachtig mooie ruimte in het conventiecentrum.Onderin de bruine zak zat er ook nog eens een lekkere Mars of een Nuts! Hmmmm!

Ook de geweldige Pam Morgan, Vice President, Demonstrator & Employee Development, lichtte een tipje van de sluier op van toekomstige producten.


Ook werden tijdens deze Conventie de data bekend gemaakt, wanneer de volgende Conventies zullen plaatsvinden en waar:


Drie achtereenvolgende jaren zal deze Conventie dus plaats vinden in Brussel, lekker centraal gelegen in Europa. SAVE THE DATES!!!

Morgen zal ik verder schrijven over de Reward Night !!!


Doei !!!

Maaike

2 opmerkingen:

 1. Leuke foto's weer Maaike.
  Dat monstertje die wat lekkkers in zijn armpjes houdt is errug leuk.
  Zie dat de beide Christa/Krista's er ook waren, gezellig zo met elkaar lunchen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Carla, dat monstertje is hartstikke gaaf!!! En ja, de beide Christa's/Krista's waren er ook! Gezellig hoor!

   Verwijderen