zondag 12 januari 2014

Thuis na een héérlijk weekendje Stampin' Up!

Hallo allemaal,

Wat was het weer heerlijk! Twee dagen met zoveel gezellige meiden van Stampin' Up in Beekbergen!

Zaterdag kregen we training van onze geweldige upline Michelle Last! Wat een "adorable" lief mens is dat toch! Ook drie andere leden uit het Engelse team waren meegekomen en wel Anel Laurens, Nicky Whittall en Lynne Fahey.


Ook Damir Basic was overgekomen uit Frankfurt om nog een praatje voor ons te houden en vooral om te vragen of wij nog wensen en/of opmerkingen hadden voor Stampin' Up!

 
Zaterdagavond hebben we heerlijk gegeten in hotel Smittenberg. Om je vingers bij op te eten. Ik had als voorafje een heerlijke bospaddenstoelensoep, als hoofdgerecht lekker zalm en het toetje zie je hieronder!

Zoals je hieronder kunt zien, ben ik niet de enige die foto's maakt van alles om me heen en hebben we met z'n allen de grootste pret.
 
's Avonds zijn Karin en ik, mijn teamgenoot met wie ik de kamer deelde, bijtijds naar bed gegaan, terwijl er een aantal anderen nog even in de bar van het hotel bleven of Beekbergen onveilig gingen maken.

Vandaag moesten we weer "vroeg" op, want om  half negen hadden we afgesproken voor het ontbijt. Ook dit was heerlijk en vooral gezellig met elkaar.

Daarna was het tijd om naar het buurtcentrum te gaan, waar we gisteren ook waren, want vandaag was het craftdag! We hebben 4 leuke projecten gemaakt, waarvan later nog wel eens foto's komen op mijn blog, want niet alles is afgekomen en van sommige projecten zullen er nog workshops gemaakt worden.

Het was leuk om met 4 mensen uit mijn team het hele weekend aanwezig te kunnen zijn. Meiden, ik heb ervan genoten en volgens mij jullie ook!


Er is veel werk verzet door de organisatie, waarvan je hieronder drie personen ziet.


Maar ik wil Michelle Last, Caroline van der Straaten, Erna Logtenberg, Carmen Sahadat-Morris, Chantal de Kaste, Kim Holterman en Krista Driessen bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan om van dit weekend een geslaagd evenement te maken! Bedankt voor de goede verzorging, de inspiratie, de gezelligheid en nog heel veel meer.

Graag tot de volgende keer!

Maaike


2 opmerkingen:

  1. Het was geweldig vandaag, jammer dat ik zaterdag gemist heb, want het klonk als een supergezellige dag!! Vond het gezellig je weer te zien en bedankt voor mijn 'bestelling'! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Anne-Marie, het was inderdaad gisteren ook erg gezellig. Jammer dat je er niet bij kon zijn, maar sommige dingen gaan gewoon voor! Ik vond het ook leuk jou weer te zien, Jammer dat we elkaar niet zoveel gesproken hebben. Enne die "bestelling", dat was graag gedaan hoor! xoxo Maaike

      Verwijderen