dinsdag 4 maart 2014

Birthday Bash Bundle

Hallo allemaal,

Wisten jullie dat de Sale-a-Bration periode van Stampin' Up! al weer over de helft is? Deze duurt namelijk tot 31 maart en dat is het al over minder dan 4 weken! 

Daarom wil ik nog even onder de aandacht brengen dat ze bij Stampin' Up! hele leuke bundels hebben bedacht, waarbij je zelf een gratis item mag uitzoeken uit de Sale-a-Bration catalogus!

De Card Kit bundle van afgelopen zaterdag is een doorslaand succes, maar er is meer! (Natuurlijk is deze nog wel gewoon verkrijgbaar)

Kijk maar eens naar onderstaande aanbieding.

Birthday Bash Clear Bundle 135320Prijs: € 66,05
Wanneer je het leuk vindt om zelfgemaakte verjaardagskaarten te geven, maar niet om uit te zoeken wat er allemaal bij elkaar past. dan is dit de oplossing!
In deze bundel zit alles wat je nodig hebt, zelfs een complete stempelset!!!

Ik zal eens opnoemen wat hier allemaal in zit:
• Remembering Your Birthday Stempel Set
• A4 Whisper White Cardstock (40 vel)
• Whisper White C6 Envelopes (40)
• 2013-2015 In Color Stampin’ Write Markers
• Whisper White Baker’s Twine
• Rhinestone Basic Jewels


Wanneer je trouwens voor je gratis stempelset kiest voor de Banner Blast stempelset, dan kan je dag niet meer stuk! Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden.Natuurlijk kan je ook kiezen voor een ander gratis Sale-a-Bration product.

Wil je de stempelset liever in de Wood versie, dan is het bestelnummer 135319 en kost deze € 72,05.

Wil je snel bestellen, dan kan dat via mijn online webshop. Je mag me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen via stampmydream@gmail.com

groetjes,

MaaikeGeen opmerkingen:

Een reactie posten