dinsdag 21 oktober 2014

Stampin' Up! Conventie 2014, deel 2

Hallo allemaal,

Zoals beloofd nu een volgend deel van het verslag van de Stampin' Up! Conventie 2014 in Brussel, die we net achter de rug hebben.

Donderdag werden Karin (mijn teamgenootje) en ik opgehaald door Renate (nog een teamgenootje van ons) om met z'n drietjes naar Brussel te gaan. Eerst even een bakje koffie en vervolgens de auto ingeladen. We hadden aardig wat mee te nemen met z'n drietjes!

Na een reis van ruim 2 uur kwamen we aan in Brussel. De auto werd geparkeerd in een garage voor drie dagen en toen naar het hotel. Dit hotel bleek heerlijk midden in het centrum van Brussel te liggen.

's Avonds begon de conventie in het Square Brussels Meeting Centre. Zo'n conventie is bedoeld om alle demonstratrices nieuwe informatie te geven over producten, om ideetjes op te doen, om elkaar te inspireren en vooral om het ook heel gezellig te hebben met elkaar!

Bovendien word je als demonstratrice heerlijk verwend met leuke kadootjes en krijg je volop erkenning voor het werk wat je gedaan hebt het afgelopen jaar. Bij ons loopt een SU jaar van 1 oktober tot en met 30 september.

Wanneer je als demonstratrice een bepaalde omzet hebt gehaald en een aantal mensen in je team hebt, die gezellig met je mee fröbelen, kan je op een gegeven moment de titel Zilver 2 halen.

Voor alle demonstratrices met de titel Zilver 2 en hoger wordt er op donderdagavond een zogenaamde Zilver 2 receptie gehouden. We beginnen dan gezellig met elkaar onder het genot van een heerlijk drankje (zonder alcohol) lekker te kletsen en daarna volgt het Zilver 2 diner. Dit diner werd gehouden op de 5e verdieping van het Conventie centrum en hier vandaan had je een geweldig uitzicht!


Voor mij was het de tweede keer dat ik op een Stampin' Up! conventie was. De eerste keer was vorig jaar in Manchester. Toen kon Shelli Gardner er helaas niet bij zijn, maar dit jaar wel. En daar keek ik erg naar uit. Kennismaken met Shelli!

En weet je ... tijdens de Zilver 2 receptie kwam Shelli meteen bij ons groepje staan en ze is zo ontzettend aardig!


 Hieronder een foto van de zaal waar het diner gehouden werd.


Toen we aan tafel gingen, lag er meteen een leuke verrassing!


 Het is een ontzettend mooi notitieboek met een prachtige pennenset erbij. En kijk eens hoe leuk het versierd was met lintjes en veertjes. Gaaf hè?

Oké, tot zover de Zilver 2 receptie.

Binnenkort ga ik verder met het verslag.

groetjes,

Maaike 


1 opmerking:

  1. Leuke foto's en het ziet er gezellig uit, je zult zeker genoten hebben Maaike.

    BeantwoordenVerwijderen