maandag 9 maart 2015

My StoryHallo allemaal,

Zoals jullie bijna allemaal wel weten, ben ik sinds oktober 2012 demonstratrice voor Stampin' Up! Niet iedereen kent "My Story" en daarom zal ik dat hieronder vertellen.


Ongeveer 10 jaar geleden zag ik bij een vriendin een catalogus van Stampin' Up! liggen. Deze had zij meegekregen van haar zus in Canada, waar Stampin' Up! al langere tijd aktief was. Toen ik die catalogus zag, was ik METEEN VERLIEFD.
 
Moet je nagaan, ik had nog nooit zelf een kaartje gemaakt, maar de producten die daar in stonden en de voorbeelden die daarmee gemaakt waren, waren zo fantastisch dat ik dacht DAT WIL IK OOK!

Ik heb vervolgens een mail gestuurd naar Shelli Gardner, de oprichtster van Stampin' Up! en vroeg haar of het mogelijk was om demonstratrice te worden in Nederland, want voor mijn gevoel was Nederland daar helemaal klaar voor!

Helaas kreeg ik korte tijd later bericht terug, dat het op dat moment nog niet mogelijk was. Dat had onder andere te maken met ons belastingsysteem.

In 2008 kwam Stampin' Up! wel naar Engeland, Duitsland en Frankrijk, maar helaas voor mij, nog steeds niet naar Nederland.

Omdat het nog wel een hele poos kon duren, voordat Stampin' Up! zou komen, besloot ik in juli 2010 dan maar zelf een webshop te beginnen met hobbymaterialen, met o.a. stempels, inkt en designpapier, voor het maken van kaarten en scrapbooks. De meeste materialen importeerde ik vanuit het buitenland.

Twee jaar later, in de zomer van 2012, hoorde ik dat Stampin' Up! eindelijk naar Nederland zou komen! Whoepie, wat gaaf! Maar ... het was niet mogelijk om naast mijn hobbywinkel ook demonstratrice te worden voor Stampin' Up! De keuze was voor mij niet moeilijk, ik heb de spullen uit de webwinkel verkocht (althans een poging daartoe gedaan) en op 8 oktober 2012, de eerste dag dat dat kon, werd ik demonstratrice voor Stampin' Up!

Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog geen minuut spijt van gehad.

Maaike de Ridder-Sack
Onafhankelijk demonstratrice voor Stampin’ Up!
telefoon: 06-12949293

2 opmerkingen:

 1. Wat een fijn verhaal ! Wij hopen dat stamping up nu ook naar belgië komt ! Want er groeit zoveel moois uit .....
  Groetjes ☆ sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankjewel Sarah voor je reactie! Ben bang dat dat nog wel even gaat duren. Hoorde juist vandeweek dat de Belgische regering verboden heeft om bedrijven zoals Stampin' Up!, met een multi level marketing formule, toe te laten, nadat dit met een ander bedrijf jaren geleden volledig mis is gegaan.
  Misschien is het mogelijk dat je eens, bijvoobeeld met een stel vriendinnen, naar Rotterdam komt voor een kennismaking? Het is ook mogelijk om een bestelling vooraf te plaatsen en deze bij mij op te halen!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen