maandag 7 september 2015

Inmiddels vervallen, zie nieuw bericht op 27-03-2017

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel weten, kan je helaas bij Stampin' Up! de Stampin' Write Markers niet meer los bestellen. Maar ... daar heb ik nu iets op gevonden!


Neem bij mij een STAMPIN' WRITE MARKERS ABONNEMENT!


Deze markers kosten normaal gesproken € 4,- per stuk of € 34,- per 10 stuks. Je krijgt van mij de keuze om deze markers nu gespreid aan te schaffen met een LEUKE KORTING én met daarbij tevens het recht op die MOOIE OPBERGBOX om alle 48 kleuren (incl. de twee In-Color series) in op te bergen.

Hoe werkt dit?

Je gaat met mij een "contract" aan om in zes (of drie) maandelijkse termijnen deze Stampin' Write Markers te kopen. Dat wil dus zeggen dat je 8 Stampin' Write Markers per keer thuis gestuurd krijgt voor slechts € 24,- oftewel je betaalt slechts € 3,- per stuk. Bij de zesde zending ontvang je ook die mooie opbergbox.

Hier komt nog wel € 2,76 verzendkosten bij per keer voor verzending via Post NL in een bubbeltjes envelop en bij de zesde keer € 5,- voor verzending via DHL i.v.m. de opbergbox.
Kom je ze bij mij ophalen in Rotterdam Ommoord, dan vervallen natuurlijk de verzendkosten!

Wil je nu een grotere hoeveelheid per maand ontvangen, bijvoorbeeld geen 8 maar 16 stuks, dan kan dat natuurlijk ook! De prijs wordt dan € 48,- per maand.

De verzendkosten zijn € 2,76 bij de eerste twee keer voor verzending via Post NL in een bubbeltjes envelop en bij de derde keer € 5,- voor verzending via DHL i.v.m. de opbergbox.
Kom je ze bij mij ophalen in Rotterdam Ommoord, dan VERVALLEN NATUURLIJK DE VERZENDKOSTEN!

Heb je interesse in zo'n mooi abonnement, stuur dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com

 Dit abonnement geldt niet voor het verdienen van de gratis VOUCHERS!

groetjes,

Maaike

LET OP: Het is niet mogelijk om minder dan 48 Stampin' Write Markers af te nemen! Wanneer je eerder stopt met het abonnement, dan vervalt het recht op die mooie opbergbox.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten