maandag 18 april 2016

Retired list van Stampin' Up! met extra 5% WEBWINKEL KORTING !!!

Goedendag allemaal,

Vandaag ben ik teruggekomen van mijn geweldige reis naar Salt Lake City, waar ik het OnStage Event van Stampin' Up! mocht meemaken.

Met mijn terugkomst komt er meteen een einde aan mijn 10% kortingsactie, maar ... Stampin' Up! geeft nu zelf KORTING OP DIVERSE ARTIKELEN, die met de komst van een nieuwe catalogus in juni, nu al met HEEL VEEL KORTING verkocht worden. Kijk HIER of op onderstaand plaatje voor de 

 Retired List

Neem daarom snel een kijkje in mijn webwinkel. Om er als één van de eersten bij te zijn, bestel je zelf via deze webwinkel en krijg je je artikelen direct bij je thuis bezorgd. Je moet hier wel met een creditcard betalen. Klanten die via de webwinkel bestellen, krijgen van mij nog eens 5% EXTRA WEBWINKEL KORTING, wanneer ze mij als hun demonstratrice in de webwinkel aangeven!

Heb je geen creditcard, maar wil je toch een bestelling hebben, stuur mij dan een mail via stampmydream@gmail.com , maar stuur ook even een sms'je of een app'je naar 06-12949293, zodat ik, indien mogelijk (ik werk tenslotte ook nog), zo snel mogelijk voor je kan kijken of de door jou gewenste producten nog leverbaar zijn.

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up!

06-12949293


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten