maandag 2 mei 2016

Stempelset in de hoofdrol met "Balloon Celebrations"

Hallo allemaal,

Na alle enerverende belevenissen in Amerika (zie Facebook) en een superleuke Kit workshop van afgelopen zaterdag, wil ik weer overgaan tot de orde van de dag en de draad weer oppakken met de maandelijkse workshops "Stempelset in de Hoofdrol".

Daarom wil ik donderdag 12 mei de stempelset

Balloon Celebrations (31,-)


gaan gebruiken. 

Bij de stempelset Balloon Celebrations wordt gebruik gemaakt van een handige pons (22,-).
Heb je zin om mee te doen, geef je dan voor a.s. vrijdagavond 20.00 uur op door een mailtje te sturen naar stampmydream@gmail.com

De prijs van de workshop is 17,50 euro. Hiervoor krijg je alle benodigde materialen voor het maken van 4 a 5 kaarten én een leuk doosje. 

Wanneer je de stempelset aanschaft krijg je 5,- euro korting, maar ... wanneer je de stempelset met bijpassende pons aanschaft, dan krijg je niet alleen 15% korting op deze bundel (van 53,- voor 45,-), maar ook nog eens 7,50 euro korting op de workshop. 

Neem je nog een nieuwe introducée mee, dan krijg je nog eens 5,- euro korting! 

Je kan de workshop dus al volgen voor slechts 5,- euro.

Ik zie je graag op donderdagavond 12 mei om 19.30 uur in Rotterdam Ommoord. Natuurlijk krijg je ook een lekkere kop koffie of thee, wat lekkers erbij en frisdrank. De workshop duurt tot ongeveer 22.00 uur. 

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratice voor Stampin'  Up!
06-12949293 (liefst na 18.00 uur en niet op zondag)

P.S.: Wanneer je dan toch in de webwinkel kijkt, neem dan ook meteen nog even een kijkje bij de Retiring Products om te zien of er nog een leuk koopje voor je te halen valt!  ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten