maandag 1 oktober 2012

Virtuele Stampin' Up! party


De hele week, dus dat wil zeggen van maandag 8 oktober tot en met zaterdag 13 oktober, hou ik een virtuele party. Wat houdt dat precies in?Normaal gesproken wordt er een party gehouden bij iemand thuis en voorziet de gastvrouw (hostess) iedereen van een natje en een droogje. Je krijgt het één en ander te horen over Stampin' Up! en alle artikelen met zijn mogelijkheden en iedereen maakt een leuk projectje.

Nu is het niet voor iedereen mogelijk om een kamer vol met mensen te krijgen, die serieus geïnteresseerd zijn in stempelen, of je hebt de ruimte daar niet voor of je woont bijvoorbeeld erg afgelegen. Daarom wil ik een virtuele party op het internet houden.

Vanaf maandag 8 oktober tot en met zaterdag 13 oktober kan je bij mij je bestellingen opgeven via stampmydream@gmail.com Je schrijft de gewenste artikelen op met de bijbehorende bestelnummers en de pagina's waarop deze artikelen staan.

De genoemde prijzen staan in Euro's en Ponden, omdat deze catalogus geldt voor Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Oostenrijk.

Verder wordt er bij de prijzen van de stempels een W en een C vermeld.
De W staat voor Wood. Deze stempels plak je op een stukje hout, wat bij de stempelset geleverd wordt.
De C staat voor Clear. Deze stempels plak je op een clear blok en na gebruik van de stempel haal je die er weer af en berg je ze op in het bijgeleverde doosje (soort DVD-doosje).

Vermeld tevens even hoe je het verstuurd wilt hebben (zie hieronder).

De bestellingen worden verstuurd via DHL. Voor een compleet overzicht van de kosten kan je even kijken rechts bij het DHL busje.
Kort gezegd komt het erop neer dat de volgende kosten gehanteerd worden:
Voor verzending van een pakketje van en naar een DHL service point betaal je 4 euro
Voor verzending van een pakketje naar een huisadres betaal je 5,50 euro
Voor verzending van brievenbuspost naar een huisadres betaal je 5 euro
Voor verzending met verzekering (vergoeding tot 500 euro) betaal je 1,50 euro extra
Wanneer je geen verzekering wilt betalen, is het risico van verzending voor jou!

Aan het einde van die week ga ik kijken wat de netto totale omzet is en hoeveel hostess sets hiermee verdiend zijn. Deze hostess sets ga ik daarna verloten onder de klanten, die een order geplaatst hebben.

Heb je nog vragen, dan kan je die aan mij stellen via stampmydream@gmail.com

Groetjes en een fijne dag verder!


Maaike

5 opmerkingen:

 1. kei gaaf idee meid en nu maar hopen dat er veel mensen een bestelling plaatsen bij je...see you soon :-)..knuffies peet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh dat klinkt super leuk. Slim idee van je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Exciting times ahead. Roll on 8 Oct. Zx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt spannend, slim bedacht, alleen hoe kan ik virtueel voelen en kijken naar de spulletjes en een project maken dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee helaas. je kan niet voelen aan de spulletjes en ook geen project maken, maar wel de spulletjes bekijken via de catalogi, die in de sidebar op mijn blog staan ;-)

   Verwijderen