zaterdag 28 september 2013

Promotie naar Zilver 2 en de Creatieve Tour Stampin' Up! Nederland

Goedemorgen allemaal,

Wat een geweldige week heb ik achter me liggen!

Donderdag promoveerde ik bij Stampin' Up! naar Zilver 2, wat inhoudt dat ik dus weer een stapje hoger sta op de ladder aldaar! Helemaal geweldig en ik wil ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om mijn fantastische team te bedanken, want zonder hen had ik dit niet kunnen bereiken! Super meiden!

Gisteravond hadden we een super gezellige avond, georganiseerd door Stampin' Up! zelf. Met zo'n 75 demonstratrices kwamen we samen in Apeldoorn en hebben we lekker gekletst, geknutseld en heel veel leuke, nieuwe dingen gehoord over wat er komen gaat bij Stampin' Up!

Hieronder een foto van het team van Caro, waartoe ik ook behoor. Helaas kon Caro er zelf door omstandigheden niet bij zijn. Caro, we hebben je écht gemist! 


Verder werden er twee artikelen verloot, die binnenkort bij ons in de collectie worden opgenomen en hoera, twee van onze teamleden, nl. Renate en Annemarie, waren de geluksvogels, die met de zo gewilde prijs naar huis gingen! Gefeliciteerd meiden!

Zo meteen hou ik bij mij thuis een designteamdag voor de meiden van mijn designteam, die steeds leuke voorbeelden maken op ons andere blog www.scrapmydream.blogspot.nl.  Neem gerust ook daar eens een kijkje.

Zo, dit was het even voor nu. Tot de volgende keer!

Maaike

2 opmerkingen:

  1. Ha Maaike, gefeliciteerd. Ik heb het hele verhaal vandaag in geuren en kleuren mogen meebeleven en ik heb ook de onwijs leuke swaps gezien. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen