maandag 27 maart 2017

Stampin' Write Markers abonnement met leuke korting én die fantastische opbergbox

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien wel weten, kan je helaas bij Stampin' Up! de Stampin' Write Markers niet meer los bestellen.

De markers zijn soms te verkrijgen per twee stuks, bijvoorbeeld de Bermuda Bay & Calypso Coral marker, bij het bijbehorende Cupcakes & Carrousels DSP in de voorjaars/zomer catalogus van 2017. Deze kosten dan € 8,50 per twee stuks. 
Of je kunt in één keer een hele kleurenserie bestellen van 10 stuks, bijvoorbeeld de Brights voor € 34,-. 


MAAR ... je krijgt van mij nu de keuze om alle markers gespreid aan te schaffen met een LEUKE KORTING én met daarbij tevens het recht op die MOOIE OPBERGBOX om alle 48 kleuren (dus incl. de twee In-Color series 2016-2018 én straks de serie 2017-2019) in op te bergen. 


Hoe werkt dit?

Je gaat met mij een "contract" aan om in zes maandelijkse termijnen deze Stampin' Write Markers te kopen. Dat wil dus zeggen dat je 8 Stampin' Write Markers per keer thuis gestuurd krijgt voor slechts € 25,- oftewel je betaalt net iets meer dan € 3,- per stuk. Bij de LAATSTE zending ontvang je ook die mooie opbergbox helemaal GRATIS EN VOOR NIETS erbij!

Per keer betaal je € 3,- verzendkosten voor verzending via Post NL in een bubbeltjes envelop en bij de zesde keer € 3,95 voor verzending via Kiala i.v.m. de opbergbox.
Kom je ze bij mij ophalen in Rotterdam Ommoord, dan vervallen natuurlijk de verzendkosten!

Wil je een kleinere of juist een grotere hoeveelheid markers per maand ontvangen, bijvoorbeeld geen 8 maar 4 of 16 stuks, dan kan dat natuurlijk ook! De prijs wordt dan respectievelijk € 13,- of € 48,- per maand. De verzendkosten worden dan ook aangepast!

Heb je interesse in zo'n geweldig abonnement, stuur dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com

groetjes,

Maaike

LET OP: Het is niet mogelijk om minder dan 48 Stampin' Write Markers af te nemen! Wanneer je eerder stopt met het abonnement, dan vervalt het recht op die mooie opbergbox.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten