maandag 20 maart 2017

Verslag teamdag zaterdag 18 maart 2017: Don't forget to water your Dreams today!

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag heb ik samen met een deel van mijn team de Dreamgirls en onze gast Jolan Meurs een supergezellige dag gehad tijdens onze teamdag in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord.


Van 's morgens 10 uur tot 's middags 17.00 uur hebben we heerlijk geknutseld, gekletst en naar een inspirerend praatje geluisterd. Op tafel stond voor iedereen een fles water, waarop ik de tekst had gezet "Don't forget to water your Dreams today!". Deze mochten ze natuurlijk aan het einde van de dag mee naar huis nemen.

Om 10.00 uur begon de inloop met koffie en vlaai en toen iedereen binnen was om 10.30 uur, zijn we meteen van start gegaan met het versieren van een blik van TNT Post, omdat we hier een "technieken blik"  van wilden maken. Met gesso werd het blik wit gesponsd en daarna werd er een "etiket"  opgeplakt met de tekst "technieken blik".

Natuurlijk werd ook hier meteen de eerste techniek geïntroduceerd en dat was  MASKEREN. In dit blik zaten tabbladen en kaartjes, waarop we meteen de gebruikte techniek in de praktijk konden brengen, met een beschrijving van de techniek. Handig als naslagwerk voor later.


Hierna liet Jolan ons kennismaken met de "BELLENBLAAS TECHNIEK". Wat hebben we hiermee een lol gehad! Nooit gedacht dat we ooit nog eens zouden bellenblazen na onze kleuterschooltijd!

Na deze eerste twee technieken was het alweer tijd voor de lunch. Iedereen had iets lekkers meegebracht. We hebben heerlijk met elkaar gesmuld.

Na de lunch de volgende techniek en die werd gepresenteerd door Carolien. Carolien liet ons sponsen op doilies én we hebben gekleurd met de aquarelpotloden en de aqua painters.Ook hier werden natuurlijk weer een paar kaartjes en kaartjes voor in het techniekenblik gemaakt.
Sommigen konden hier maar niet genoeg van krijgen!  ;-)


Daarna was het tijd voor een inspirerende presentatie van Hélène. Zij had deze presentatie afgelopen dinsdag en woensdag al gegeven in respectievelijk Eindhoven en Den Haag voor de Nederlandse tour van Stampin' Up! voor nieuwe demonstraties. Maar omdat niet iedereen tijdens de teamdag nieuw was, was het een mooie gelegenheid om deze presentatie nogmaals te houden. Voor de nieuwelingen was het een mooie herhaling, want op zo'n avond hoor je zoveel, dat het goed is om dit nogmaals te horen. 


Na deze presentatie gaf Karin als hekkensluiter nog een leuke workshop. We hebben geleerd hoe we op een kaars kunnen stempelen.


Ook hiervan komt een kaartje in het blik, maar dan natuurlijk met een foto erop met de gebruikte materialen en de werkbeschrijving.

Tot slot heb ik natuurlijk nog even de mensen bedankt, die deze dag de workshops en de presentatie hebben gegeven, met een leuk cadeautje. Ook Dorien werd nog even in het zonnetje gezet voor haar promotie naar Brons Elite. En natuurlijk kregen de nieuwkomers Monica en Silvia ook een leuk presentje.

Natuurlijk moest er ook nog even een groepsfoto gemaakt worden en gelukkig wilde mijn Danny dat wel even doen.

Behalve dat we weer veel geleerd hebben, hebben we ook ontzettend gelachen!


Meiden, het was me een genoegen om jullie weer te gast te hebben.

We hebben inmiddels een nieuwe datum geprikt voor ons jaarlijkse teamuitje en dat is geworden zaterdag 30 september. We gaan deze keer de toerist uithangen in Rotterdam. Daar is natuurlijk genoeg te doen, te zien en te fotograferen, dus dat belooft weer een gezellig dag te worden!

Denk je nu, dat is ook wel iets voor mij, je kan je nu al opgeven wanneer je demonstratrice bent in mijn team. Lijkt het je ook wel wat om demonstratrice te worden, vraag dan eens vrijblijvend informatie aan bij mij of bij één van mijn teamleden. We heten je graag van harte welkom!

groetjes,

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up!

mail: stampmydream@gmail.com

donderdag 16 maart 2017

Workshopdag Oh So Succulent en Window Box, zaterdag 25 maart

Goedenavond allemaal,

Zaterdag 25 maart wil ik weer een workshop geven van een hele dag in Rotterdam Ommoord.

We gaan deze keer werken met de stempelset
Oh So Succulent

met de bijbehorende 
Succulent Framelits Dies


We gaan een mooi dienblad opmaken met o.a. papieren bloemen, boomschors en een paar mooie kaarsen. 

Verder maken we nog een paar bijpassende kaarten met deze geweldige stempelset. 

Daarnaast gebruiken we de 
Window Box Thinlits Dies

Met deze laatste Die heb ik onlangs een supergave aquarium Shakerbox gemaakt met de stempelset 
Seaside Shore


Tijdens deze workshopdag kan je er zelf voor kiezen of je deze aquariumbox wilt maken of dat je een leuke cadeau box maakt met de Succulent set. 

De workshop zal duren van 11.00 - ca. 16.00 uur en is dus inclusief een lekkere lunch.

Natuurlijk word je 's morgens ontvangen met koffie of thee en wat lekkers en krijg je gedurende de hele dag voldoende te drinken en wat te snoepen. 

De workshop kost slechts €27,50. Voor dit geld krijg je alle benodigde materialen, dus ook het mooie dienblad, de koffie, thee, frisdrank en de lunch. 

Wanneer je besluit om één van de stempelsets, de framelits of de thinlits aan te schaffen, dan krijg je € 5,- korting op de workshop. Koop je de Oh So Succulent Bundle of de Window Shopping Bundle dan krijg je €7,50 korting op de workshop en koop je de Succulent Bundle plus de Window Box Thinlits Dies dan krijg je € 10,- korting én koop je zowel de Oh So Succulent Bundle en de Window Shopping Bundle (dus incl. Window Shopping stempelset) dan krijg je zelfs € 12,50 korting op de workshop !

Wanneer je je bestelling doorgeeft voor uiterlijk maandag 20 maart 20.00 uur, dan ligt deze tijdens de workshopdag voor je klaar. 

Lijkt het je leuk om mee te doen met deze workshop, geef je dan snel op via stampmydream@gmail.com

Graag tot ziens! 

Maaike de Ridder-Sack
onafhankelijk demonstratrice voor Stampin' Up! 

woensdag 1 maart 2017

Workshop Stempelset in de Hoofdrol met de stempelset Lift Me Up!

Hallo allemaal,

Donderdagavond 9 maart geef ik weer een workshop Stempelset in de Hoofdrol in Rotterdam Ommoord.

Deze keer gebruik ik de populaire stempelset
Natuurlijk gebruiken we ook de bijpassende 

Up & Away Thinlits DiesTijdens deze workshop maken we een aantal kaarten, een leuk doosje en een kaart met een speciale techniek. Wat deze techniek is, hou ik nog even voor me. 

Heb jij zin om donderdag 9 maart te komen workshoppen van 19.30 - ca. 22.00 uur? 

Geef je dan snel op, want VOL = VOL! 

De workshop kost € 17,50, maar koop je de bijbehorende stempelset, dan krijg je € 5,- korting op de workshop. 

Besluit je om de hele bundel te nemen, dus stempelset plus thinlits dies, dan krijg je zelfs € 7,50 korting. 

Neem je een nieuwe deelneemster mee, dan krijg je nogmaals € 5,- korting.

Je kan de workshop dus al volgen vanaf € 5,- !!! 

Wanneer je iets wilt bestellen, dan hoor ik dat graag voor zaterdagavond 20.00 uur. Als het mee zit, ligt je bestelling dan klaar tijdens de workshop. 

O ja, koffie of thee met wat lekkers staat natuurlijk tijdens deze avond voor je klaar! 

Je kunt je mail sturen naar stampmydream@gmail.com 

groetjes,

Maaike