maandag 8 oktober 2018

Stampin' Up! Memory spel Signs of Santa

Hallo allemaal!

Ken je dat? Een idee in je hoofd hebben om te maken en dat het dan net zo leuk uitpakt als wat je bedacht had? Nou, dat had ik dus gisteravond!

Ik liep al een poosje met de gedachten om met het superleuke Santa's Workshop Specialty Designer Series Paper (zo zeg, dat is een mond vol!) een spel te maken en wel een Memory spel.

Gisteravond ben ik er eens voor gaan zitten en heb ik allerlei leuke figuurtjes uit dit papier geknipt en opgeplakt op een stukje Pool Party cardstock van 10,5 x 6 cm. Het resultaat plakte ik op stukjes grijs board van dezelfde afmeting en vervolgens achterop het mooie Poppy Parade papier met die witte dotjes, uit dezelfde serie papier.

Het resultaat is werkelijk te leuk geworden! Althans, dat vind ik.Zojuist heb ik even de proef op de som genomen en gekeken of mijn kleinzoon Jesse het ook leuk vond en gelukkig, dat was ook werkelijk zo! 


We hebben een paar potjes gespeeld en wat denk je ... Jesse heeft natuurlijk gewonnen! 

Ben benieuwd of er nog iemand andere leuke ideetjes heeft met dit papier.

groetjes,

Maaike 


2 opmerkingen:

  1. wat een super leuk idee zeg, denk dat ik je idee inpik voor de bewoners op mijn werk die vinden memory ook geweldig en in kerstuitvoering is toch helemaal te leuk...hugs peet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Superleuk Peet! Ben benieuwd wat je ervan maakt! groetjes, Maaike

      Verwijderen