donderdag 30 januari 2014

Workshop stempelset in de hoofdrol

Hallo allemaal,

Volgende week donderdag, 6 februari, is het al weer zo ver! De workshop stempelset in de hoofdrol.

Dit jaar wil ik hier een extraatje aan toevoegen. Ik wil namelijk op deze avonden ook aandacht besteden aan speciale technieken en hier een leuk verzamelsysteem van maken.

De komende donderdag wil ik beginnen met de schilderstape techniek en het inkleuren van bloemen op vellum.

We gaan meerdere stempelsets gebruiken, o.a. Wetlands (pag. 69), Flowershop (pag. 94) en de nieuwe set Petite Petals, die op pag. 33 staat van de nieuwe lente/zomer catalogus.


Deze laatste set kan je aanschaffen voor slechts € 26,95 (stempelset clear + pons) of voor € 29,50 (stempelset wood + pons).

De kosten van de workshop bedragen € 17,50 en dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers, frisdrank en wat lekkers te knabbelen op tafel. Ook de gebruikte materialen zitten hierbij.

Wanneer je de bundel (Petite Petals + pons of Flowershop + pons) bestelt,  krijg je € 7,50 korting op de workshop. Bij aanschaf van beide bundels krijg je € 12,50 korting.

Bestel je de stempelset Wetlands dan krijg je € 5,-- korting op de workshop.

Bestel je beide bundels én de stempelset Wetlands dan heb je de workshop gratis !!!

Wanneer je voor vrijdagavond 21.00 uur bestelt, probeer ik om alles donderdagavond (indien voorradig) in huis te hebben voor de workshop.

De workshop wordt gehouden op donderdag 6 februari van 19.00 - ca. 22.00 uur in mijn workshopruimte in Rotterdam Ommoord.

Voor het opgeven voor bovenstaande workshop en/of het bestellen van de genoemde stempelset (bundles) kan je een mailtje sturen naar stampmydream@gmail.com

groetjes,

MaaikeGeen opmerkingen:

Een reactie posten