vrijdag 18 september 2015

Classic Stampin' Pad abonnement met korting op de inkten én op de Color Caddy

Hallo allemaal,

Altijd al alle kleuren inkpads van Stampin' Up! willen hebben? Dan krijg je daarvoor nu de kans, met een leuke korting! Ook voor de Color Caddy!

Neem nu een abonnement op de inkten van Stampin' Up! en ontvang voor € 30,- (excl. verzendkosten) 4 kleuren per maand thuis. In 12 maanden tijd heb je dan alle 38 basis kleuren uit de 4 kleuren families plus de 10 kleuren uit de 2 In-Color series compleet!

Bovendien heb je het recht na deze 12 maanden om de Color Caddy, voor het opbergen van al deze inkpads aan te schaffen voor slechts € 50,- in plaats van de normale € 73,-.

Heb je de Color Caddy liever op voorhand, dan kan dat natuurlijk ook! Je betaalt dan eerst de normale € 73,- en krijgt aan het einde van je abonnement € 23,- retour.

Voor het opsturen van 4 INKPADS betaal je de normale verzendkosten van Post NL, dat wil zeggen € 2,76. De inkpads worden verstuurd in een bubbeltjesenvelop.

Wil je MEER INKPADS TEGELIJKERTIJD ontvangen, bijvoorbeeld 8 stuks, dan worden deze verzonden via DHL en betaal je € 5,- per zending omdat dit niet meer door de brievenbus kan.

Voor de verzending van de Color Caddy betaal je ook € 5,- verzendkosten.

Heb je interesse in zo'n abonnement? Stuur me dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com

Dit abonnement geldt niet voor het verdienen van de gratis VOUCHERS!

groetjes,

Maaike

N.B.: Er is ook een abonnement voor Stampin' Write Markers!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten